Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cum să examinați o mașină: Elemente fundamentale de care trebuie să le țineți contCum să examinați o mașină: Elemente fundamentale de care trebuie să le țineți cont

Când luați decizia de a cumpără o mașină și după ce ați analizat ce nevoi aveți și ați ales modelul care credeți că vi se potrivește cel mai bine, trebuie să începeți să căutarea unei mașini second hand care este în stare bună și nu vă depășește bugetul.

Astăzi, datorită internetului, puteți găsi cu ușurință și rapid un număr mare de vehicule de vânzare fără a ieși din acasă. Dar trebuie să fiți puțin atenți pentru că puteți cădea ușor într-o capcană. 

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți pentru a evita aceste probleme este că nu există mașini perfecte. Adică, o mașină bună, care arată ca nouă și este și extrem de ieftină nu este posibil de găsit, așa că ar trebui să vă îndreptați atenția spre o alta. Anunțurile ar trebui să fie clare și ar trebui aveți dubii dacă cei contactați răspund doar prin e-mail și nu prin telefon. De exemplu, dacă textele anunțului sunt prost scrise sau primul lucru pe care îl solicită este o plată în avans, sigur este ceva necurat la mijloc.

Este indicat să alegeți 3 sau 4 mașini care vă plac și să mergeți să le vedeți, pentru ca în cele din urmă să optați pentru mașina care este în starea cea mai bună. Dar, înainte de a vedea o mașină, ar trebui să știți câteva lucruri care vă vor ajuta să examinați mai bine mașina.

1. Înainte de a vedea mașina, informați-vă despre modelul dorit  pe forumurile de de internet pentru a afla ce probleme are de obicei și cum să le detectați. Astfel puteți descoperi detalii importante. 

2. În momentul contactării vânzătorului, este mai bine să utilizați telefonul, astfel încât să vă puteți da seama de atitudinea vânzătorului și dacă încearcă să ascundă detalii. Nu vă lăsați șantajați, ” sunt mulți cumpărători” ” va trebui să plec cât de curând în străinătate”, este posibil ca persoana cu care discutați să încerce să vă înșele.

La evaluarea mașinii în ziua întâlnirii, trebuie să fiți atenți la:

Starea exterioară: cel mai normal este să descoperiți zgârieturi, dar trebuie să vedeți dacă există vreo lovitură, contraste puternice în cea privește culoarea vopselei, deoarece asta presupune o reparație, așa că ar trebui să întrebați ce s-a întâmplat și să verificați cu atenție zona, pentru a vedea dacă au existat daune structurale.

Interior: Puteți vedea problemele repede. Trebuie să acordați o atenție deosebită tapițeriei, plafonului, schimbătorului de viteză, volanului și pedalei de accelerație. Uzura lor ar trebuie să fie în acord cu kilometrii indicați la bord.

Pornirea la rece: Este normal ca mașina la cald să pornească mai bine decât la rece, fiind capabilă să ascundă o problemă, așa că ar trebui să încercați să porniți mașina în rece și să acordați atenție posibilelor zgomote.

În ceea ce privește motorul, este important să verificați dacă există scurgeri, fiindcă reprezintă un  semn rău în ceea ce privește starea mașinii. Trebuie să vă uitați dacă  au fost schimbate diverse piese, trebuie să vedeți ce culoare are fumul ce iese din țeava de eșapament, deoarece un fum albastru poate indica probleme cu uleiul.

În cele din urmă, verificați elementele electronice, cum ar fi geamurile electrice, aerul condiționat și alte elemente care ar putea funcționa necorespunzător.

Este important să lămuriți toate îndoielile pe care le aveți, să solicitați documentația care să susțină ceea ce vi se spune, cum ar fi o fișă cu reviziile făcute, o factură a schimbării curelei de distribuție, ultima schimbare de ulei etc. Este indicat ca întotdeaun să puneți multe întrebări, deoarece nu veți regreta mai târziu că ați cumpărat o mașină de proastă calitate.

Dacă nu aveți răbdarea necesară de a examina o mașină și nici nu vreți să cumpărați una de proastă calitate, Auto Rulate Bucureștivă pune la dispoziție o mare ofertă de mașini second hand examinate cu mare atenție de specialiștii noștri. Aceștia trec mașinile din parcul nostru auto printr-un control riguros înainte de a le pune la dispoziția clienților.

Cei care decid să aleagă o mașină din parcul nostru auto au siguranță că intră în posesia unei mașini rulate de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț de pe piață. Contactați-ne, căci nu veți regreta!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne