Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cum să alegi tipul de mașină adecvat potrivit utilizării date De obicei, mai devreme sau mai târziu ne vine tuturor timpul să cumpărăm o mașină. Pe de o parte acest lucru, poate fi doar un vis, pe de altă parte este o sarcină care implică un efort de gândire. 

Și nu este atât de ușor să alegem mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre și în același timp bugetului nostru. În multe cazuri, ne pierdem prin oferta mare de pe piață neștiind care parametri sunt cei mai importanți. Din acest motiv, vrem să îți dezvăluim diferite tipuri de mașini pe care le poți găsi atunci când cauți o mașină și utilitatea ei, pentru a ști cum să alegi tipul de mașină adecvat în funcție de utilitatea dată. 

Vehicule urbane: Această vehicule sunt cele mai mici, de obicei nu depășesc 3,5 metri lungime și au capacitatea de 4 persoane, în unele cazuri chiar și pentru 5 persoane. Puterea lor corespunde dimensiunilor vehiculului, deoarece acestea nu au motoare foarte puternice, de obicei nu depășesc 100 de cai putere, însă acest lucru înseamnă un consum redus de combustibil. Acestea sunt concepute pentru călătorii scurte, pentru a putea fi parcate ușor, pentru a se întreține cu bani puțini. Cu alte cuvinte, sunt mașini perfecte pentru utilizare zilnică într-un oraș mare, în special.  

Vehicule potrivite pentru distanțe lungi: Acest segment depășește lungimea vehiculelor anterioare, ajungând la 4 metri lungime.  De obicei, vehiculele din această categorie pot transporta până la 5 persoane în interior. În ceea ce privește puterea motorului, există o gamă largă, de la cele mai puțin puternice în jur de 70 de cai, până la 150 de cai, chiar și unele versiuni sport pot ajunge la aproximativ 200 de cai putere. Utilitatea lor nu este la fel de limitată ca în cazul celor urbane, deoarece spațiul este mai mare, fiind potrivite pentru călătoriile pe distanțe lungi. 

Compacte: cu un stil similar categoriei anterioare, dar depășind-o în toate aspectele. Pornesc de la dimensiunea de aproximativ 4,30 metri lungime, au motoare mai puternice, o capacitate de încărcare mai mare. Prin urmare, poate fi oarecum mai puțin practice în oraș, dar mai confortabile în călătoriile pe distanțe lungi. Este una dintre cele mai solicitate game, deoarece acoperă toate nevoile destul de bine și se pot găsi modele foarte economice. 

Berlina: O gamă foarte largă în ceea ce privește mărimea, de la lungimea de 4,65 metri la unele modele care pot depăși 5 metri lungime. Spațiul său interior este, de asemenea, mai mare și, în general, include o mulțime de accesorii high-tech. Motoarele mașinilor tip berlină variază în funcție de mărimea acestora, începând de la puteri minime de 150 de cai la modele de lux care pot fi ajunge în jurul a 500 de cai. Acestea sunt modele perfecte pentru persoanele care caută confort în mișcare, care nu circulă pe străzi înguste și unde este greu de parcat și au nevoie de o mașină spațioasă.

Cabrio: Modelele decapotabile sunt o gamă specială, și în ciuda faptului că există diferite dimensiuni și stiluri, spațiul interior este redus, numărul de persoane este, de asemenea, limitat. Motoarele puternice și mai puțin economice, fac ca aceste mașini să reprezinte mai mult un hobby decât o decizie rațională. 

Vehicule de familie: Vehicule mai mari și mai spațioase, mai confortabile și cu o capacitate mai mare de transport. Acestea oferă posibilitatea de a transporta 5 sau mai mulți oameni înăuntru. Motoarele lor sunt destul de puternice. Rezistă cu brio greutății mari ai acestor modele. Există posibilități diferite în ceea ce privește aspectul interior și accesoriile sale. Aceste modele sunt perfecte pentru familiile mari, care au nevoie de mai mult spațiu pentru transport, atât pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi.

SUV-uri: O gamă care în timp a câștigat multă importanță, deoarece are caracteristici similare cu cele pe care le putem găsi în segmentul compact, dar câștigă în înălțime, în ceea ce privește accesoriile și puterea motorului. SUV-urile sunt foarte indicate pentru cei care doresc să se bucure fără probleme atât de călătorii scurte, cât și de călătorii lungi, fără a avea dificultăți în oraș. În plus, au și o capacitate mare de încărcare.

Comerciale: Fără îndoială, dacă ceea ce ai nevoie este un vehicul pentru a îți desfășura activitatea, acest tip este indicat. Sunt autovehicule fabricate pentru uz profesional, care de obicei renunță la spațiile pentru pasageri pentru a câștiga spațiu pentru marfă. Ele sunt mari și au un design care facilitează transportul tuturor tipurilor de piese și materiale.

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să-ți dați seama ce fel de mașină second hand îți dorești. De îndată ce iei o decizie, ia legătura cu Auto Rulate București pentru a alegerea cea mai potrivite mașini second hand

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne