Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cum puteți descoperi posibile înșelătorii când cumpărați o mașină second handDin păcate, atunci când cumpărăm o mașină, nu putem avea întotdeauna încredere în datele pe care vânzătorul ni le oferă și este important să nu ne lăsăm înșelați. Iată câteva dintre cele mai comune înșelătorii:

Modificarea kilometrajului

Cu siguranță kilomentrii sunt unul dintre aspectele care determină valoarea unei mașini de pe piață, astfel încât unii furnizori caută să achiziționeze mașini cu mulți kilomentri și ieftine. Le modifică apoi kilometri și să le vând din nou, la un preț mult mai mare. De obicei, este foarte complicat să nu spunem că este imposibil de descoperit dacă kilometrajul a fost modificat. Cu toate acestea, alte detalii ale vehiculului vor determina dacă kilometrii de pe care cadranul kilometrajului corespund uzurii vehiculului.

 Volanul, maneta de schimbare a vitezelor, pedalele și tapițeria trebuie să prezinte o uzură similară și logică pentru kilometrii reflectați. În multe cazuri, acest tip de vânzătorii modifică aceste elemente pentru a oferi un aspect mult mai nou, prin urmare, trebuie să ne uităm la alte elemente, cum ar fi discurile de frână, suspensiile sau alte componente ale motorului pentru a determina uzura vehiculului.

Uleiul de motor

O practică destul de comună în cazul vânzătorilor profesioniști și, în unele cazuri, în cazul vânzătorilor particulari este să schimbe uleiul de motor. Uleiul de motor nu indică nimic rău,  pur și simplu oferă un aspect curat, nou, care la momentul vânzării este mai atractiv. Unii vânzători procedează astfel pentru a ascunde problemele vehiculului, cum ar fi scurgerile de ulei, piesele vechi ce au fost înlocuite cu altele noi etc. 

Din nou este dificil de aflat dacă ni se ascunde vreo defecțiune, dar în aceste cazuri, trebuie să analizăm motorul pentru a verifica dacă detectăm orice piesă nouă, care indică că a înlocuit una veche. În acest caz ar trebui să întrebăm vânzătorul cu privire la acea problemă. 

Pe de altă parte, după conducerea mașinii sau menținerea sa pornită o perioadă, trebuie să verificăm motorul pentru a observa eventuale scurgeri sau zgomote care ar indica o defecțiune la motor. În cele din urmă, cu motorul pornit, trebuie să observăm dacă temperatura vehiculului nu crește excesiv.

Reparații

Este normal ca o mașină să fi fost reparată după o mică lovitură. Aceste reparații sunt ușor de observat dacă vă uitați la vopsea. Este posibil ca vopsea să aibă diferite nuanțe, un far să fie mai nou ca altul, să fie piese la motor mai noi, șuruburi noi etc.

Atâta timp cât totul se rezumă la reparații mici, explicate de către vânzător, nu există niciun pericol. Cu toate acestea, poate încerca să ascundă o lovitură puternică care ar fi afecta structura mașinii. Pentru a detecta acest tip de șoc, trebuie să examinăm eventualele suduri pe barele structurale,  să vedem dacă a fost schimbat radiatorul, dacă bara transversală de sub bara de protecție frontală nu a fost deteriorată, dacă au fost schimbate piese situate într-o anumită parte a vehicului. 

Vehicule importate

Fără îndoială există o lipsă de încredere în ceea ce privește vehiculele importate. Și este păcat, deoarece în multe cazuri sunt mai fiabile, deoarece în alte țări sancțiunile pentru fraudă sunt mari. Toate acestea se datorează faptului că din alte țări (în general, din Germania) se pot cumpăra vehicule la prețuri foarte mici cu mulți kilometri.

Unii profită de asta, le cumpără și le modifică kilometrajului și le vând la prețuri mult mai mari pe piața de mașini rulate. 

Oricine vrea să evite să cadă în capcană poate  respecta sfaturile oferite sau poate lua legătura cu Auto Rulate București, deoarece în parcul nostru auto veți găsi mașini cu kilometri reali, întrucât acestea sunt atent verificate de specialiștii noștri. 

Pe o piață extrem de instabilă, ne-am dezvoltat treptat câștigând încrederea clienților noștri, întrucât le-am oferit mașini second hand de cea mai bună calitate, cu un kilometraj precis. 

Nu ne place să ne lăudăm, dar spre deosebire de alții, noi nu punem accent pe mașini uzate, ci pe mașini rulate, supuse unui control riguros de către specialiștii noștri pentru a veni în întâmplinarea clienților cu cea mai bună și sigură ofertă.

Auto Rulate București este oricând alături de cei care își doresc să aibă parte de rapiditate, eficiență și satisfacție în procesul de achiziționare a unei mașini. 

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne