Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cum poți face economie când iei decizia de a-ți cumpăra o mașinăCumpărarea unei mașini nu este o sarcină simplă. Gama vastă de mărci și modele dintre care poți alege poate transforma căutarea într-o odisee. Motorină, benzină sau electrică? Minivan, familie, off-road …? Schimbare automată sau manuală?

Posibilitățile de alegere și personalizare sunt nesfârșite, astfel încât te poți stresa ușor când nu știi ce să alegi.

Dacă dorești să îți cumperi o mașină pentru a nu avea mari dureri de cap în timpul procesului, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te concentrezi și să te gândești la cea mai bună mașină pentru tine. În acest articol îți vom oferi câteva sfaturi pentru a putea face o achiziție pe care niciodată să nu o regreți.

Ce trebuie să ai în vedere înainte de a cumpăra o mașină?

Întreabă-te dacă ai nevoie de ea.

Înainte de a cumpăra o mașină, trebuie să te asiguri că ai cu adevărat nevoie de ea. Este o cheltuială mare care implică multe cheltuieli secundare. În plus față de cheltuielile inițiale, va trebui să te confrunți cu costul de combustibil, reparații, asigurare … Amintește-ți că mașina este cea vinovată de sumele destul de mari de bani cheltuiți lunar.

Ia în considerare cumpărarea unei mașini second-hand.

Evident, mașinile noi sunt foarte atrăgătoare, dar prețurile lor nu. Din acest motiv, în funcție de bugetul pe care îl ai și de utilizarea pe care o vei oferi acesteia, îți recomandăm să intri în parcul nostru auto online și să-ți alegi de acolo o mașină second hand de înaltă calitatea. 

Auto Rulate București îți dă posibilitatea alegerii unei mașini second hand la un preț foarte accesibil, care îți va permite să faci economie. 

În parcul nostru auto vei găsi diverse modele de mașini. Cu siguranță vei găsi o mașină pe gustul tău. 

Gândește-te  pe termen lung

Aproape cu siguranță, mașina pe care o vei cumpăra îți va fi partener de drum în următorii 8 sau 10 ani. Dacă o întreții bine, poate fi alături de tine mai mult timp. Prin urmare, când vei alege trebuie să te gândești nu doar la nevoile tale prezente, ci și la cele viitoare. Cum te vezi tu peste 10 ani? Nu fă o achiziție pe care o poți regreta mâine.

Compară mărcile și modelele

Deși ai deja unele idei în minte, studiază diferitele modele în detaliu și fă o listă cu mașinile care îți plac cel mai mult. Poate că vei găsi opțiuni foarte asemănătoare, dar cu prețuri foarte diferite. Parcul nostru auto online îți permite să studiezi mașinile din confortul casei tale, fără grabă.

Utilizează configuratoarele pe care le au brandurile pe site-urile lor

 Dacă îți este deja mai mult sau mai puțin clar ce model vrei, intră pe site-urile oficiale ale producătorilor și folosește configuratoarele lor.

Acolo puteți studia caroseria, finisajele, dotările etc. Astfel îți poți da seama de caracteristicile exacte pe care dorești să le aibă viitoarea ta mașină. Imprimă-le înainte de a trece la următorul punct.

Compară prețurile

Nu îți fie frică să compari prețurile. Este normal să faci asta, dar vei înțelege imediat ce vei face acest lucru că în parcul nostru auto găsești prețuri exact pe gustul tău. 

Ține cont de forma de  plată.

Idealul este să plătești mașina în numerar, deoarece poți economisi destui de mulți bani din buget. Dacă acest lucru nu este posibil, nu-i nicio problemă.

Îți oferim finanțarea de care ai nevoie pentru a intra cât mai rapid în posesia mașinii dorite. Poți opta pentru un credit cu dobândă de la 6% sau pentru un credit fără dobândă. Indiferent de tipul de credit ales, ți-l vom oferi pe loc. 

 După cum poți observa, dacă vreți să-ți cumperi o mașină, poți face economie dacă veți ține cont de aceste sfaturi utile. Dacă le vei respecta, vei avea șansa să-ți alegi o mașină potrivit nevoilor tale, într-un timp mai scurt decât te-ai fi așteptat.  În plus, vei scăpa de durerile de cap provocate  de alegerea și plătirea mașinii dorite. 

Spor la cumpărături îți dorim!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne