Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Citroen, Opel, Mazda, Renault, Ford – mărci de maşini second-hand. Dar un singur nume pentru calitatea lor, în cadrul vȃnzărilor auto Bucureşti: Auto Rulate BUCUREŞTI

auto rulate bucuresti parc (1)


Vrei să vă achiziţionaţi un autoturism second-hand sau să vă vindeţi propriul autoturism rulat, apelȃnd pentru aceasta la paleta vȃnzărilor auto Bucureşti… Pȃnă aici totul este limpede şi absolut firesc. În fond, aveţi şi dumneavoastră dreptul la un mijloc propriu de transport pȃna la serviciu, pȃnă acasă, pȃnă la o nuntă, vizită în provincie sau pȃnă la hotelul concediului dumneavoastră. Aveţi şi dumneavoastră, ca atȃţia alţii, dreptul la o altă maşină, mai nouă, mai bună, mai aspectuoasă. De aici încolo abia încep problemele, căci nu ştiţi la ce dealer de maşini second-hand să apelaţi, piaţa este plină de dealeri. În acest caz, cei favorizaţi sunt cititorii acestui articol, căci compania  Auto Rulate BUCUREŞTI vine în sprijinul publicului căutător cu cea mai bună calitate de maşini rulate, cu o ofertă largă, trecută prin sita unui riguros control şi a unui bun-de-vȃnzare, cumpărare sau închiriere dintre cele mai sigure.

Şi chiar mai mult decȃt atȃt: Regimul de consignaţie, adică staţionarea autoturismului dumneavoastră pentru vȃnzare în parcul companiei, sistemul Buy-back, cumpărarea autoturismul dumneavoastră şi apoi discountul din preţul noii maşini pe care doriţi să o achiziţionaţi din parcul auto, variantele de credite (banca, IFN) menite sa vă ajute să vă achizitionaţi autoturismul second-habd dorit din parcul auto propriu, achiziţionarea pe comandă – toate acestea se înscriu în oferta companiei Auto Rulate BUCUREŞTI, cea ale cărei autoturisme sunt achiziţionate de la colaboratori interni şi externi reprezentaţi de cele mai mari firme de leasing din România şi Europa.

Achiziţionȃnd un autoturism rulat de la Auto Rulate BUCUREŞTI, precupeţiţi timp şi efort, adică, pe romȃneşte, mergeţi la sigur, zvonurile, sfaturile apropiaţilor etc. nemaiavȃnd nici un fel de relevanţă şi nemaiprezentȃnd nici un interes, căci compania comercializează automobile second-hand cu un istoric certificat, aflate într-o stare tehnică optimă, cu o fişă completă a intervenţiilor realizate în service.

Oferta constantă de automobile, cu modele din toate clasele, începând de la autoturisme pentru oraş, precum Toyota Aygo, până la modele precum Ford Focus sau SUV-urile Dacia Duster sau Hyundai Tucson, se pliază pe majoritatea cererilor înregistrate până acum din partea clienţilor.

Nu staţi la îndoială şi nu pierdeţi vremea, maşina potrivită se află aproape de dumneavoastră, cea de-a doua ei marcă se numeşte Auto Rulate BUCUREŞTI! Aveţi la dispoziţie întreg istoricul automobilului şi beneficiaţi de garanţie extinsă, de pȃnă la 12 luni, pentru un automobil second- hand a cărui autenticitate a kilometrilor parcurşi este garantată, comisionul firmei fiind negociabil, cel maxim fiind de 5%, în funcţie de valoarea autoturismului dumneavoastră.

Sfera de acţiune a companiei este largă: ea se află în colaborare cu multiple companii de Leasing şi pune la dispoziţia clienţilor un sistem de vȃnzări specializat pentru persoane fizice şi juridice.

Poate că ştiţi sau poate că nu ştiţi (există două tipuri de posibilităţi): analiza efectuată la nivelul tuturor companiilor din România care au declarat că îşi desfăşoară activitatea în domeniul auto a relevat faptul că cifra de afaceri totală a sectorului a scăzut într-un ritm mediu anual de 10,2%, nivelul atins de cifra de afaceri situȃndu-se cu 41,6% sub nivelul maxim înregistrat în anul 2008, fiind influenţată semnificativ de criza manifestată în celelalte sectoare economice. Ei bine, din rȃndul acestor companii nu face parte şi Auto Rulate BUCUREŞTI, nu este cazul ei. Maniera în care conducerea companiei înţelege să lucreze şi să reuşească, prin aceasta, a evita scăderile, de cele mai multe ori critice, din branşă, se înscrie în linia menţinerii nivelului de eficienţă prin calitate, venirea promptă în întȃmpinarea cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi cu cea mai bună şi sigură ofertă.

Nu căutaţi, ca alţii, talii şi nu vă aplecaţi urechea la informaţii neatestate, la “gura lumii” (căci ea a fost dintotdeuna largă), fiindcă piaţa auto are un grad de concentrare foarte ridicat. Există companii mari,  mici, active, medii, cu oportunităţi de creştere sau aflate, din păcate, în sania scorojită a căderii sau a insolvenţei, companii despre care chiar aţi mai auzit în trecut sau nu aţi auzit deloc. Scoateţi din interesul dumneavoastră aceste lucruri, căci ele devin detalii nesemnificative, elemente de bruiaj a liniştii, consumatoare, inutil, de energie.

În cadrul vȃnzărilor auto de maşini rulate din Bucureşti, compania Auto Rulate BUCUREŞTI este, pentru interesul dumneavoastră rutier şi confort, cea care nu doar vă furnizează maşina potrivită, ci cea care ştie să creeze cu clienţii săi o relaţie pe termen lung, căci achiziţionarea unui autoturism second-hand nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată o afacere singulară, definitivă.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne