Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cele patru sfaturi de aur privind cumpărarea unei mașiniMomentul așteptat a sosit în sfârșit: ați decis să cumpărați o mașină. Pot exista mai multe motive care v-au determinat să luați această decizie:

Poate v-o cumpărați din cauza job-ului, poate fiindcă vă formați o familie. Este posibil să aveți și banii necesari și să considerați că este momentul potrivit pentru a face investiția respectivă.

Oricare ar fi motivul, protocolul în momentul achiziției ar trebui să fie același. Adică, ca orice decizie importantă (pentru că este într-adevăr o decizie foarte importantă), trebuie să o luați cât mai siguri pe voi.

Deși este adevărat că achiziționarea unei mașini implică multe emoții, este necesar să aveți în vedere anumite puncte.

Acest lucru nu înseamnă să nu vă urmați inima sau să renunțați la un model care vă place. Pur și simplu trebuie să țineți cont că, în cele din urmă, vor apărea eventualități în legătură cu vehiculul pe care le puteți regreta dacă îl subestimați.

Care anume? Tocmai aceste sfaturi se bazează pe aspectele benefice pe termen lung, veți fi mulțumiți că le-ați luat în considerare.

Securitatea, cea mai importantă

 De ce o punem la început? Deși opțiunile de finanțare și costurile sunt un factor decisiv, securitatea este un factor de care ar trebui ținut cont înainte de orice altceva.

Trebuie să verificați și să puneți întrebări referitoare la echipamentele pe care le include vehiculul din punct de vedere al siguranței.

De exemplu: întrebați câte airbag-uri are, dacă include ABS, ESP, sistem ARS, adică tracțiune și stabilitate, sisteme de frânare inteligente și / sau automate, sisteme de alertă la distanță ale vehiculului, punct orb, printre altele.

Ce se întâmplă dacă bugetul vostru este limitat?

În primul rând, prioritizați investind în securitate în detrimentul echipamentelor de divertisment. De exemplu, nu cumpărați o mașină cu trapă solară sau roți mai bune dacă îi lipsesc măsurile de siguranță adecvate.

Acum, dacă dotarea este foarte limitată, căutați măsuri de siguranță de bază, cum ar fi frânele ABS, airbag-urile și controlul stabilității.

Luați în considerare achiziționarea unei mașini second hand, de la un dealer autorizat precum Auto Rulate București, care vă poate oferi garanție 12 luni. 

Preț, costuri de întreținere și opțiuni de finanțare potrivite pentru voi

Nu gândiți în felul următor: Dacă tot mă împrumut pentru a cumpăra mașina, o aleg pe cea care îmi place. 

Emoția este normală, dar nu o lăsați să orbească cheltuielile care ar trebui de fapt avute în vedere. Menținere, verificare, întreținere, asigurare auto, piese de schimb, zgârieturi, lucruri neprevăzute etc. 

Lista poate continua, și nu trebuie să aveți în vedere ce este mai rău, ci este, de asemenea, important să țineți cont de nivelul de viață pe care îl duceți pentru a vă bucura de achiziție.

Sfatul nostru este: țineți evidența cheltuielilor zilnice înainte de a cumpăra mașina. Acest lucru vă poate ajuta să fiți siguri de situația financiară.

Este important să o faceți, deoarece există și cheltuieli care vă place să le faceți, cum ar fi să mâncați în oraș, să mergeți filme, în weekend etc.

După emoția și euforia alegerii mașinii, poate fi frustrant să vă limitați financiar din cauza unei decizii de cumpărare necorespunzătoare. Și dacă este pe termen lung, mai rău.

Deci, înainte de a alege la un plan de finanțare, aveți grijă la cheltuielile voastre. Căutați opțiuni de plată care se potrivesc situației voastre financiare.

Vorbiți cu reprezentanții noștri, vă pot oferi cele mai bune opțiuni de finanțare pentru voi, cu dobândă începând de la 6% sau fără dobândă.

Nevoi și utilizarea specifică

 Poate că ați visat întotdeauna la un vehicul pe care să-l conduceți. Dar realitatea este că nu părăsiți niciodată orașul.

Acest lucru are legătură și cu punctul precedent, deoarece este posibil să cumpărați un vehicul care consumă mult combustibil fără să profitați de fapt de el.

Încercați să faceți un compromis. Desigur, trebuie să vă placă, dar analizați-vă rutina și nevoile voastre.

 Aveți nevoie de spațiu? Petreceți mult timp în trafic și preferați confortul? Căutați o mașină personală sau vor călători și alte persoane cu voi?

În cartierul vostru există multe găuri și ar fi ideală o suspensie mai înaltă? Unde o parcați de obicei? Unde locuiți ieșiți mult off-road? Care este bugetul vostru pentru combustibil?

Întrebările sunt interminabile. Fiți sinceri cu voi înșivă și veți găsi vehiculul ideal pentru voi.

Nu vă grăbiți. Cercetați opțiunile

Loialitatea față de o marcă este ceva pe care îl caută cu siguranță toate companiile. Desigur, experiențele bune și produsele de calitate generează loialitate.

Dar nu de aceea ar trebui să încetați să mai căutați alte opțiuni. Știind ce oferă competiția vă ajută să vă dați seama cât sunteți dispuși să plătiți pentru o anumită dotare.

Studiați cu atenție mașinile rulate din parcul nostru auto online și alegeți-vă mașina care credeți că vi se potrivește. Spor la cumpărături vă dorim! 

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne