Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cele mai frecvente escrocherii la cumpărarea unei mașini second-handDin ce în ce mai multe persoane nu știu dacă să cumpere o mașină nouă sau nu, având în vedere că pot face economii semnificative cumpărînd o mașină seminouă sau rulată, atâta timp cât este într-o stare bună și fără să prezinte surprize neplăcute.

Fiind o piața foarte activă (și bani la mijloc) este foarte ușor să dai peste persoane care nu vor altceva decât să te înșele. În acest articol îți vom explica care sunt cele mai frecvente excrocherii, pentru a cumpăra în siguranță și a nu fi înșelat.

Poți fi cu ușurință atras de un anunț cu vânzarea unei mașini care aparent arată bine, are puțini km și un preț atractiv. Este bine însă să îți pui un semn de întrebare când prețul ți se pare prea atractiv.

Are kilometrii modificați

Pe lângă vârstă, principalul indicator a valorii unui vehicul este kilometrajul, având în vedere că, cu cât este mai mare, cu atât uzura și probabilitatea unei avarii sunt mai mari. Prin urmare, dacă se modifică km de la bord se poate cere mai mult pe mașină.

Cum se poate detecta o schimbare a kilometrajului?  La sub 100.000 km pedalele, volanul și schimbătorul de viteză nu prezintă uzură prea mare. Cere întotdeauna fișa tehnică a mașinii pentru a vedea reviziile făcute. Dacă nu ți-o oferă, nu trebuie să ai încredere în acea persoană.

Poți cere vânzătorului să ducă mașină la un mecanic autorizat pentru o revizie exhaustivă. Dacă nu vrea, acest lucru nu este semn bun.

Vânzătorul nu este proprietarul vehiculului

Deși îți poate părea ciudat, este un lucru care se poate întâmpla destul de frecvent. Dacă o persoană are cheile mașinii asta nu înseamnă că este proprietarul mașinii. Pe lângă faptul că mașinile pot fi furate, ele pot fi închiriate, confiscate etc.

Poți găsi o mașină nouă, cu câțiva km la bord, care a fost cumpărată de cineva care nu o mai poate finanța. Dacă cumperi o astfel de mașină va trebui să preiei tu datoriile. Nu trebuie să ai încredere în niciun vânzător care se grăbește să vândă.

Mașina nu există

Există persoane care pun anunțuri cu imagini de mașini pe care le-au luat de pe Internet. Pentru ca un număr cât mai mare de oameni să cadă în capcană, prețul este de obicei foarte atractiv. De obicei, ei spun o poveste frumoasă cu elemente adăugate. Ei spun ca este o mașină care nu o mai pot folosi pentru că pleacă în străinătate, că este vor să-și cumpere alta etc.

Toți acești vânzători au un lucru în comun: nu sunt aproape de mașină. Una dintre cele mai frecvente minciuni este că vânzătorul trebuie să plece în străinătate pentru muncă unde va rămâne pentru mult timp acolo, de aceea dorește să vândă mașina.

Nu trebuie să ai încredere în mașini pe care care nu le-ai văzut decât în poză și nici să ai dai bani în avans. Trucul tipic al vânzătorului este de a anunța cumpărătorul că există mai multe persoane interesate de mașină și că o va vinde primului venit. 

Ți se poate întâmpla să-ți dea întâlnire pentru a vedea mașina și să ai ghinionul că îți fure portofelul cu bani sau orice altceva. 

Acești vânzători au, de obicei, o mulțime de “oameni” cu care lucrează. Nu trebuie sub nicio formă să trimiți bani în avans unei persoane doar fiindcă ai cunoscut-o online sau ți s-a părut amabilă când ai comunicat cu ea prin telefon.

Există multe tipuri de escrocherii, de aceea este bine să știi ce ți se poate întâmpla, pentru a te putea proteja. De asemenea, cea mai soluție pentru a nu fi înșelat este să-ți cumperi mașina second hand mult dorită de la un dealer autorizat.

Noi, cei de la Auto Rulate București, ne mândrim cu faptul că ne bucurăm de toată încrederea clienților noștri. 

De-a lungul anilor, datorită respectului față de clienți am reușit să ne impunem pe această piață instabilă și să ne dezvoltăm de la an la an. 

Ne-am menținut nivelul de eficiență prin calitate și îndeplinirea cu promptitudine a cerințelor și nevoilor clienților. 

Oferim acestora mașini second hand cu kilometraj precis, urmărit de specialiștii firmei și o fișă tehnică și de avarii exactă.

Ne adaptăm la cerințele cumpărătorului și îi oferim ceea ce își dorește la un preț excepțional. Vrei să cumperi o mașină second hand cu toată încrederea? Noi, echipa Auto Rulate București, suntem soluția perfectă pentru tine în aceste vremuri în care este greu să mai ai încredere în oameni. 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne