Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cele mai comune greșeli atunci când cumperi o mașină second handDeși trăim în epoca în care a cumpăra a devenit aproape sinonim cu a respira, iar fiecare dintre noi cumpără constant diverse produse, achiziţionarea unei mașini presupune o mai mare atenţie pentru că este un bun pe care îl vei folosi o perioadă mai lungă de timp și îţi dorești să îţi ofere siguranţă și să fie fiabilă. Dacă la o mașină ieșită din fabrică există mai puţine semne de întrebare cu privire la funcţionarea sa, atunci când discutăm de o mașină second hand, este nevoie de o mai mare atenţie în procesul de cumpărare. Şi există câteva greșeli des întâlnite atunci când vorbim de achiziţionarea unei mașini second hand, greșeli despre care vom discuta în ceea ce urmează.

 

Atenţia prea mare asupra unei afaceri bune mai degrabă decât asupra autovehiculului

Desigur că fiecare dintre noi își dorește să plătească cât mai puţin și să beneficieze de un produs de cea mai înaltă calitate. Ei bine, atunci când vorbim de achiziţionarea unei mașini second hand, trebuie știut faptul că o afacere bună nu înseamnă neapărat un preţ de achiziţie mic. Pentru că există riscul ca ulterior să fie nevoie de sume mari de bani investite pentru a rezolva problemele mașinii. Un preţ de vânzare mic poate ascunde numeroase hibe ale unei mașini deja rulate, iar dacă nu beneficiezi de o consultanţă serioasă la nivelul dealer-ului ce vinde respectiva mașină, ar trebui să te pună pe gânduri. Prin urmare, asigură-te că ceea ce cumperi își merită preţul și starea autovehicului cumpărat să valoreze exact suma achitată.

 

Discută despre posibilitatea unui test drive

La o mașină second hand, mai mult decât aspectul, contează modul în care aceasta rulează. Parcată fiind sau în poze o mașină deja rulată poate să arate excepţional. Dar poţi avea surpriza ca după câţiva zeci de kilometri să îţi dai seama că existe anumite probleme ale mașinii, probleme de care îţi dai seama doar atunci când ești în trafic. Prin urmare, poţi discuta cu dealer-ul de mașini second hand despre posibilitatea de a încerca mașina de care ești interesat pentru a parcurge 10-15 kilometri. Astfel, atunci când vei lua decizia de a cumpăra vei fi pe deplin convins de alegerea făcută.

 

Negociază în detaliu plata lunară

Poate că nu ai la dispoziţie întreaga sumă pentru a achita mașina pe care ţi-o dorești. În acest caz, trebuie să discuţi cu dealer-ul cum vei achita suma pentru mașina dorită, dar și care este rata lunară. Pentru că a avea rate de plătit nu este întotdeauna confortabil din punct de vedere financiar, stabilirea perioadei în care poţi plăti întreaga mașină, dar și suma lunară de plată este un pas extrem de important. În caz contrar, poţi ajunge să realizezi că nu îţi permiţi să achiţi la timp ratele, să ajungi în imposibiltate de plată și implicit la alte lucruri neplăcute. Şi desigur, nimeni nu își dorește acest lucru.

 

Alege dealer-ul care îţi oferă cea mai avantajoasă opţiune de plată

Pentru că vânzarea de mașini second a devenit o afacere importantă în ţara noastră, tot mai mulţi dealeri au ales să accepte plata în rate a mașinilor second hand. Prin urmare, chiar dacă nu ai întreaga sumă pentru a plăti mașina, poţi apela la un credit la anumite bănci și astfel să îţi permiţi achiziţionarea unei mașini fără a avea la început toată suma. Totuși, trebuie să ţii cont că un credit bancar înseamnă și dobânda aferentă creditului și la final vei realiza că de fapt suma plătită pentru mașina second hand este mai mare cu câteva procente bune faţă de preţul stabilit iniţial. Soluţia pentru a nu crește preţul mașinii second hand datorită dobânzilor este oferită de către Auto Rulate București. La noi, poţi alege cumpărarea unei masini second hand in rate fara dobanda. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că dacă respecţi anumite condiţii, începând cu anul 2018, poţi alege să îţi cumperi mașina second hand pe care o dorești apelând la plata în rate, dar fără a plăti vreo dobândă. Auto Rulate București vine în sprijinul celor dornici de a cumpăra masini second in rate fara dobanda, oferind o gamă variată de mașini.

 

Cumpărarea unei masini second hand poate fi o treabă riscantă și înfricoșătoare. Ei bine, sugestiile prezentate mai sus au menirea să vă ajute în a evita cele mai întâlnite greșeli atunci când dorești să achiziţionezi o mașină second hand.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne