Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cea mai bună Toyota pentru familia ta numeroasăAi o familie numeroasă? Cauți cea mai bună mașină de familie? În acest articol îți vom prezenta câteva modele de mașini, astfel încât să poți alege mașina care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață.

Când ai copii, prioritățile se schimbă, trebuie să combini spațiul și designul, sistemele de siguranță și puterea … știi ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi cea mai bună mașină de familie?

Numărul de locuri: dacă familia este numeroasă nu înseamnă că membrii ei trebuie să stea îngrămădiți în mașină.

Spațiul și capacitatea de depozitare sunt esențiale, ai nevoie de o mașină spațioasă.

Sisteme de siguranță: sistemul Safety Sense al Toyota, integrat în toate modelele hibride, protejează ceea ce contează cel mai mult pentru tine.

Posibilitățile de configurare a locului.

Nivel de dotări și accesorii suplimentare, pentru a personaliza mașina după bunul plac.

Iată unele dintre cele mai bune mașini de familie de la Toyota. Îți vom spune ce ne place cel mai mult la fiecare.

Prius +

Dacă ești în căutarea unei mașini spațioase și versatile pentru familia ta numeroasă, cu consum redus, acest model va fi preferatul tău. Toyota Prius + este disponibilă cu motorizare hibridă, iar motorul său silențios îți garantează o economie unică de combustibil. Consumul urban este cuprins între 4,7 și 5,0 L, iar consumul rutier este 4,6L. Pe termen lung, este un ajutor pentru buzunar mai mult decât bun. O mașină de familie perfectă pentru tine și prietenoasă cu mediul.

Capacitatea portbagajului cu cele 7 locuri ocupate este de 200 litri, dacă se ocupă 5 este de 735 litri și dacă folosești doar cele două din față vei avea 1.695 litri … te vei putea mișca fără probleme!

Și pentru a călători în siguranță, Prius + are sistemul Head-up Display. Toate informațiile se află pe parbrizul mașinii, astfel încât să nu fie necesar să îți iei ochii de la șosea.

Land Cruiser

Dacă preferi aventurile „Indiana Jones”, ai nevoie de o mașină de familie cu capacitate off-road. Cel mai bun lucru este că alegi Land Cruiser, cel mai bun model 4×4 pentru familie. Nu avem prea multe de spus despre el, după mai bine de 65 de ani „în război” în cele mai dificile locuri de pe planetă. Această nouă versiune se bucură, de asemenea, de mult spațiu, cu 480 litri cu scaunele rabatabile și 120 litri cu cele 7 locuri acoperite.

O mașină foarte spațioasă care integrează cele mai bune sisteme de siguranță ale Toyota Safety Sense:

Cruise Control adaptiv

Controlul adaptiv al luminilor

Recunoașterea semnelor de trafic

Sistem de siguranță pre-coliziune cu detectarea pietonilor și a bicicliștilor

Alertă neintenționată privind schimbarea benzii de mers

Corolla Touring Sports

Noua gamă Corolla este perfectă pentru tine și familia ta numeroasă. Dacă ceea ce îți trebuie este o mașină spațioasă, Corolla Touring Sports îndeplinește pe deplin așteptările. Portbagajul său (conform motorului) de 598 litri îți va permite să transporți aproape orice obiect de care ai nevoie și, dacă nu este suficient, poți plia cele trei scaune din spate și extinde capacitatea până la 1052 litri (în funcție de motor). De asemenea, are o tavă reglabilă în două poziții cu un compartiment inferior.

Toate acestea sunt posibile fără a renunța la un vehicul de dimensiuni compacte cu două motoare hibride puternice – 125 CP și 180 CP -, echipamente complete și un design îndrăzneț cu tentă sport. Nu uita de roțile de aluminiu de 18 inch … elemente cu totul speciale.

RAV4 hibrid

SUV-ul hibrid prin excelență. Hibridul RAV4 îți va permite să fii în pas cu moda fără a avea un interior versatil spațios și confortabil. Capacitatea sa de 733 litri de încărcătură poate ajunge până la 1.690 litri printr-un gest simplu, rabatând scaunele din spate.

Hibrid, fără a renunța la o capacitate mare de 4×4. RAV4 Hybrid dispune de un al doilea motor electric pe puntea spate pentru a crea un sistem de tracțiune totală cu 222 CP de putere. Are un consum de 4,5 litri.

Dacă estetica sa robustă și aventuroasă nu te încurajează să descoperi noi locuri cu familia, poți face acest lucru cu pachetul standard Toyota Safety Sense.

Dacă oricare dintre aceste modele Toyota îți depășesc bugetul, poți apela la noi, cei de la Auto Rulate București pentru a intra în posesia unei mașini pentru familia ta numeroasă. În parcul nostru auto online există o gamă variată de mașini rulate. Suntem siguri că vei găsi mașina potrivită pentru tine și familia ta. Așadar, contactează-te, îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face o achiziție bună.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne