Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Ce spune culoarea mașinii tale despre personalitatea taCuloarea mașinii tale reflectă personalitatea ta? Potrivit experților, culoarea poate fi un semnal psihologic care exprimă modul în care vrem ca lumea să ne vadă. Sexul și vârsta influențează opțiunile de a alege culoarea, împreună cu disponibilitatea de la dealer.

Desigur, nu toate acestea influențează alegerea unei culori. Se pare că preferințele de culoare se schimbă în timp și pot varia în funcție de regiune sau de tipul vehiculului.

Personalitatea vehiculului este la fel de importantă ca și personalitatea cumpărătorului. Stilul vehiculului, designul și marca pot influența opțiunile de culoare.

Un sedan de lux este mai popular în culori alb-negru, dar o versiune sport mică este asociată în mod general cu diferite nuanțe de roșu. Iată ce cred experții că spune culoarea mașinii despre tine:

Alb

Cine conduce un vehicul alb, vrea să creeze o  impresie fresh, tânără și modernă lumii exterioare. Se parte că multe branduri, cum ar fi Apple, aleg alb din același motiv.

„Albul sugerează gust și eleganță“, este de părere Marcie Cooperman, un profesor de teoria culorilor la Parsons, Școală de design din New York. Albul este, de asemenea, asociat cu onestitate și puritate.

Unii oameni o aleg pentru că trăiesc în zone foarte călduroase și aceasta nu absoarbe căldura ca și negrul. Cu toate acestea, alb este o culoare dificil de întreținut. Este o culoare care necesită o întreținere constantă pentru a arăta impecabil.

Negru

 Negru a devenit culoarea de lux. Se pare că este cea mai populară culoare pentru vehiculele de lux. Negru este o culoare sofisticată. Este culoarea puterii, fără îndoială.

Dacă ai o mașină de culoare neagră stilul tău este clasic și dominant.

Argintiu

Strălucirea metalică a argintului face ca inovația să strălucească. Este culoarea siguranței și una la modă.

O mașină de culoare argintie indică clasă și bun gust. Persoana care o deține are o stare materială foarte bună și nu îi este frică să arate asta.

Este o culoare care nu se murdărește atât de repede precum cea albă și nici nu atrage căldura ca cea neagră. 

În general, culorile neutre (alb, argintiu, negru și gri) au dominat piața în ultimii ani, potrivit experților în domeniu. 

Gri

Există într-adevăr o diferență între argintiu și gri? Da, potrivit experților, pentru că șoferul mașinii gri nu vrea să iasă în evidență față de ceilalți. Și între argintiu și gri, aceasta din urmă este mai anonimă. Gri nu are nevoie (sau vrea) să fie la fel de ostentativă sau izbitoare ca argintiul și pune accent pe demnitate, tradiție și maturitate.

Șoferul unei mașini gri este mai puțin preocupat de statut și mai mult de starea de fapt. Gri este o altă nuanță neutră și nu este la fel de puternică ca ceilalte trei.

Gri este o culoare populară în toate tipurile de dimensiuni și branduri de vehicule. Aceasta oferă o varietate de opțiuni, cum ar fi gri deschis, gri închis și gri cu o ușoară nuanță metalizată.

Roșu

Un gigolo poate alege o mașină roșie potrivit specialiștilor în psihologie. Roșul sugerează acțiune, putere și masculinitate.

O mașină roșie pentru un bărbat poate indica statutul său în lumea sa, fie el financiar sau legal. Dacă este vorba de o mașină sport roșie, este o modalitate de a-și arăta trăsăturile fizice. În cazul femeilor roșul reprezintă adesea doar încredere și distracție.

O mașină sport roșie țipă: “Uită-te la mine!” în toate simțurile. Șoferul său poate crede că are ceva impresionant de arătat, ar fi ca un exhibiționist.

Albastru

Albastrul este o culoare practică, veselă pentru mulți. Autoturismele arată aproape ca fulgii de cer albastru pe drumurile gri.

De fapt, albastrul proiectează stabilitatea, veridicitatea și seninătatea. Se pare că femeile cu copii aleg un minivan albastru, deoarece sugerează frumesețe și existența unei familii stabile. 

De ceva timp, mașinile albastre nu sunt foarte populare. Cu toate acestea, putem avea parte de surprize, în special din partea cumpărătorilor de sex feminin.

Cafeniu sau bej

Ca și singurătatea unor lanțuri muntoase sau chilia unui călugăr, cafeniul radiază liniște, pace și serenitate.

Alegerea culorii bej sau cafenii poate indica, de asemenea, că nu ești o persoană darnică. O persoană care preferă culoarea cafenie nu vrea cu adevărat să cumpere ceva nou. 

Vrea doar să-și trăiască viața. Nu-i pasă de stil și poate să-și păstreze mașina până când nu mai poate circula cu ea..

Cei care cumpără o mașină cafenie caută valoare și o viață lungă în achizițiile lor, nu își fac griji cu privire la tendințe sau modă.

Tu ce ce culoare preferi? Ce culoare are mașina ta? Nu ai mașină? Atunci te invităm să vizitezi parcul auto online al Auto Rulate București.

În parc veți descoperi o gamă variată de mașini second hand, de culori diferite, de calitate exepțională. A sosit timpul să-ți ușurezi viața și să-ți cumperi o mașină. Succes!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne