Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Ce întrebări să îţi adresezi înainte de achiziţionarea unei mașini second hand?Până să ajungi la un dealer de mașini second hand, atunci când cauţi o mașină pe care să o cumperi, o mulţime de întrebări îţi vin în minte. Fie ai vrea să știi care este raportul calitate – preţ al unei mașini second hand, fie ai vrea să știi care este acel dealer care nu te va înșela și să îţi vândă mașini reparate cu piese de slabă calitate, sau ai vrea să găsești răspuns la întrebarea „Care este mașina cea mai bună pentru mine?”. În cele ce urmează vom aborda cele mai relevante astfel de întrebări pe care ar trebui să le abordezi înainte de a ajunge la un dealer de mașini second hand.

 

De ce să aleg o mașină second hand în defavoarea uneia noi?

Tot timpul a cumpăra ceva nou sună mai atractiv decât a cumpăra ceva deja folosit. Dar atunci când vorbim de mașini, acest lucru poate avea și câteva contra argumente. Mașinile moderne au o viaţă mult mai lungă de utilizare, prin urmare riscul de a cumpăra ceva deja „expirat” este redus. Un alt argument în favoarea mașinilor second hand este dat de deprecierea mașinilor noi, acestea depreciindu-și valoarea cel mai mult în primii ani de folosinţă. O mașină mai bună pentru o sumă mai mică poate fi un alt argument, dacă ţinem cont de faptul că după primii ani de folosinţă ai unei mașini valoarea acesteia scade cu mai mult de jumătate, chiar dacă ea funcţionează excelent.

 

Pentru ce am nevoie de mașină?

Fiecare dintre noi găsește în nevoia de a avea o mașină diverse aspecte ale vieţii cotidiene. Astfel, poate ai nevoie de mașină pentru a reduce timpul petrecut cu naveta și a nu mai aștepta după autobus. Sau poate ai dori să îţi găsești un job mai bine plătit în orașul vecin, dar asta înseamnă o distanţă mai mare de parcurs, iar mașina este indispensabilă. Dacă în viaţa ta au apărut cei mici, îţi dorești să le oferi cea mai bună educaţie, iar asta înseamnă grădiniţe sau școli aflate la kilometri distanţă de unde locuiţi. Prin urmare, o mașină este indispensabilă. Stabilește din start pentru ce ai nevoie de mașină, pentru a știi exact ce cauţi și a găsi acea mașină care să îţi acopere nevoile fără a-ţi afecta bugetul lunar al familiei.

 

Cât sunt dispus să plătesc?

Mașinile au devenit o necesitate în ziua de azi, dar chiar și așa achiziţionarea unei mașini second hand nu este neapărat un chilipir, mai ales la dealeri care se respectă și oferă mașini second hand de calitate și cu garanţii. Drept consecinţă, preţurile unei mașini second hand variază în funcţie de mai multe aspecte. Stabilește din start cât ești dispus să plătești pentru achiziţionarea unei mașini second hand, iar acest aspect îţi va reduce considerabil timpul de căutare și va ajuta dealer-ul să îţi arate exact acele mașini care se încadrează în bugetul respectiv și care să îţi satisfacă cerinţele vieţii de familie.

 

Care sunt elementele pe care trebuie să le aibe mașina?

Fiecare mașină are anumite elemente, anumite accesorii cu care vine din fabrică. În funcţie de vechimea mașinii, dar și de model și preţ, o serie de astfel de elemente pot să fie incluse sau nu. Ceea ce trebuie să faci înainte de a ajunge la dealer-ul de mașini second hand este să îţi faci o listă cu toate acele elemente care te interesează să fie pe mașina pe care o dorești. Pentru că aceste elemente diferă de la persoană la persoană, de la nevoile fiecăruia, este extrem de important să specifici clar toate acele lucruri care sunt un „MUST” pentru mașina dorită. Evident, în funcţie de acestea, preţul mașinii poate fi mai mic sau mai mare.

 

Dacă ţi-ai răspuns la toate întrebările de mai sus, atunci trebuie să știi că la Auto Rulate București găsești cea mai vastă ofertă de mașini second hand. Poţi folosi sistemul de căutare al mașinii dorite, aplicând filtre precum marca mașinii, tipul acesteia, suma minimă de la care să pornească preţul, suma maximă pe care ești dispus să o plătești, dar și dacă mașina să fie pe benzină sau pe motorină. Mai mult decât atât, la Auto Rulate București beneficiezi de posibilitatea de achiziţionare a unei masini second hand in rate fara dobanda. Prin acest sistem de cumpărare a unei masini second hand in rate fara dobanda, oricine dorește să beneficieze de mașina personală fără a plăti mai mult datorită dobânzilor, poate să opteze pentru această metodă de plată oferită de Auto Rulate București.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne