Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Câteva motive pentru a vă cumpăra maşina de la AUTO RULATE BUCUREŞTIAUTO RULATE BUCUREŞTI este dealer de top pe piaţa vânzărilor auto Bucureşti şi unul dintre cei mai mari comercianţi cu amănuntul din România, care oferă o gamă excepţională de vehicule second-hand de calitate, împreună cu o gamă largă de facilităţi de finanțare a autoturismelor care se potrivesc fiecărui buget.

Cu garanția ei de preț, puteți fi siguri de cel mai bun preț pentru mașina Dumneavoastră actuală şi cea viitoare.

Firma are un excelent site online, www.auoturlatebucuresti.ro, unde puteți obține accesul la întreaga gamă de mașini second-hand aproape noi. Ea înțelege că achiziţionarea unei mașini rulate este un pas important, și doreşte ca el să fie realizat cât mai simplu posibil.

Aici sunt facilitate testul și vizionarea.

Este ușor să faci o comandă online și, pentru o taxă de rezervare, mașina ta ideală poate fi mult mai aproape decât crezi. Luaţi contact cu firma telefonic sau completaţi formularul.

Începeți căutarea Dumneavoastră astăzi, îndreptându-vă spre locația mașinilor firmei și căutând modelele cele mai apropiate de gustul personal.

Analizaţi un număr impresionant de maşini alese şi verificate cu cea mai mare grijă, provenind de la colaboratori interni şi externi de vârf.

Firma monitorizeaza în mod constant piața de mașini pentru a se asigura că vehiculele ei sunt cele mai competitive, ceea ce înseamnă că obțineți cel mai bun preț posibil pentru mașina ce va intra în viaţa Dumneavoastră. Firma crede că prețurile ei sunt cele mai bune de pe piață.

Toate vehiculele aparţinând AUTO RULATE BUCUREŞTI sunt aprobate de experţii săi, sunt inspectate și pregătite de tehnicieni complet instruiți înainte de vânzare, folosind verificarea pe puncte. Toate vehiculele deţin un test anual de siguranţă.

Examinările mecanice și electrice complete sunt efectuate de către tehnicieni calificați, folosind cele mai recente echipamente de diagnosticare, la un set detaliat de standarde, pentru a vă asigura că beneficiaţi de un vehicul garantat, care nu va ridica probleme, care funcţionează şi va funcţiona așa cum trebuie.

Pentru a se asigura că vehiculul nu are datorii, nu este furat sau chiar retras, se efectuează verificări extinse ale vehiculului, inclusiv istoricul și kilometrajul, înainte de vânzare. Vehiculele firmei se supun ulterior unei inspecții finale de control al calității; numai când experţii sunt 100% siguri de calitatea și starea vehiculului, se aplică autocolantul hologramă “Calitate Asigurată” pe parbriz.

Tehnicienii calificați inspectează cu atenție toate mașinile parcului auto pentru descoperirea de zgârieturi, înțepături, coroziune și fisuri pe caroserie, sticlă și roți înainte de vânzare. Orice reparaţie se face folosind cele mai recente echipamente de reparații cosmetice. În interiorul mașinii se va verifica dacă toată tapiseria scaunelor, covoarele și tivurile sunt verificate și refăcute acolo unde este necesar. Unele dintre mașinile firmei pot prezenta unele semne vizibile de uzură pe caroserie și roți, dar vom asigura că acestea sunt în conformitate cu vârsta și kilometrajul mașinii.

AUTO RULATE BUCUREŞTI se mândreşte cu prezentarea mașinilor ei la un nivel înalt.

Toate vehiculele sunt vopsite în interior și în exterior înainte de vânzare.

Niciodată firma nu a vândut şi nu va vinde maşini uzate,ci doar maşini second-hand în cea mai bună stare.

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne