Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Km
212972
Anul fabricatiei:
2018
Combustibil:
Motorina
Norma Poluare (Euro):
6
Transmisie:
Automata
Culoare:
NEGRU
Tara de origine:
LUXEMBOURG
Stare:
Neinmatriculat
Cilindree cm3:
1950
Putere CP:
194

Detalii masina

Garantie pana la 6 de luni Garantie pt. autenticitate kilometrajului

Toate autoturismele beneficiaza inainte de livrare de verificare completa “bara-bara” cat si revizie completa motor (ulei si filtre)

Posibilitate cumparare in rate – aprobare pe loc Revizie gratuita la livrarea masinii

TVA DEDUCTIBIL. – TRAPA PANORCAMICA actionata electric

– KEYLESS-GO – KEYLESS-ENTRY –

Sistem de sonorizare BURMEISTER Surround

– Sistem de navigatie MBUX Augmented Reality

– Asistent activ la parcare – Adaptive cruise control Plus (DISTRONIC PLUS) – Camera 360° – MAGIC VISION CONTROL – Pachet asistenta la conducere Plus – Plafon tapitat – Asistent pentru recunoasterea semnelor de circulatie – DISTRONIC PLUS cu Cross-Traffic Assist – Control presiunii din anvelope – PACHET NIGHT : trimuri de culoare neagra , geamuri spate privacy – PACHET MEMORY pt scaunele din fata (pozitia scaunului, volanului si oglinzilor) – Scaune fata incalzite – Asistent de urcare /coborare in rampa – Suspensie AGILITY CONTROL cu sistem selectiv de amortizare si garda redusa la sol – Sistem incarcare wireless pentru telefonul mobil – Sistem de franare cu discuri mai mari pe puntea fata – Volan sport multifunctional in piele – Apple CarPlay / Android Auto – Faruri de inalta performanta cu tehnologie LED MULTIBEAM – Iluminare ambientala premium – Widescreen Cockpit

Masina ruleaza in conditii excelente.

Calculeaza-ti rata !

Tipul de credit dorit
Perioada finantarii (ani):
Pretul automobilului in Euro
Avans in Euro
Valoare rata
*ratele afisate sunt cu caracter informativ, pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati

Important de stiut

Toate autoturismele oferite spre vanzare de firma noastra sunt achizitionate de la firme partenere externe ele fiind insotite de istoric service complet cat si garantie pt. autenticitatea kilometrilor Masina ruleaza in conditii excelente.

PLATA SE VA FACE ÎN MONEDA NAȚIONALĂ “RON” LA CURSUL BNR +1% DIN ZIUA ACHIZIȚIEI, ATÂT PRIN TRANSFER BANCAR, CARD P.O.S, CÂT ȘI DEPUNERE ÎN BAZA FACTURII FISCALE LA BANCĂ. STAREA AVARIAT/NEAVARIAT: AUTOTURISMUL SE OFERĂ SPRE VÂNZARE AȘA CUM A FOST CUMPĂRAT DE LA PARTENERUL EXTERN. NUMĂRUL ANTERIOR DE PROPRIETARI NU POATE FI CUNOSCUT CU EXACTITATE, ATÂT TIMP CÂT AUTOTURISMELE VIN CU ACTE DE PROVENIENȚĂ STRĂINE / UNIUNEA EUROPEANĂ ȘI NU SUNT ÎNMATRICULATE ÎN ROMÂNIA (ACTELE EXTERNE).

CREDIT AUTO PRIN BANCA

Achizitia in rate a unei masini se face prin intermediul unei banci colaboratoare (Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea bank, etc.). Masinile se pot achizitiona si fara plata unui avans. Dobanda anuala este de maxim 10%. Pt. a indeplini conditiile de acordare a creditului auto trebuie ca aplicantul sa fie angajat de minim 3 luni la actualul loc de munca, sa aiba varsta minima de 24 de ani si sa nu fi avut incidente bancare majore in trecut (intarzieri la rate mai mari de 3 luni sau credite neachitate). Perioada de acordare este intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de credit este de maxim 72 de ore.

CREDIT AUTO PRIN IFN

Exista varianta de creditare si pt clientii care au avut incidente bancare in trecut, care nu au varsta implinita de 24 ani si chiar si pt cei care sunt angajati cu salariul minim pe economie sau part time (2 sau 4 ore) cat si pt cei angajati cu contracte de munca in strainatate. In aceste cazuri finatarea se face prin MOGO IFN sau CLARET IFN. Este necesara achitarea unui avans de minim 15% din valoarea autoturismului urmand ca restul ratelor sa fie esalonate pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de crediti este de maxim 24 de ore. De retinut este faptul ca in calculul ratei intra si asigurare FULL CASCO pentru primele 12 luni (OPTIONAL se poate prelungi). Pentru mai multe detalii si calculul ratelor va rugam sa ne contactati telefonic.

Va multumim, echipa Auto Rulate Bucuresti

Alte masini din aceeasi categorie

2018 · Automata · 1950 CMC · 212972 km · Motorina
29950 Euro
Rata: 350 euro

Mercedes C-klass 180 D

2015 · Automata · 1598 CMC · 236192 km · Motorina
12950 Euro
2018 · Automata · 1461 CMC · 171625 km · Motorina
20450 Euro
2009 · Automata · 2148 CMC · 256 820 km · Motorina
10950 Euro
Locatie Autorulate Bucuresti

Te așteptăm la showroom-ul nostru, unde poți testa și compara diferite modele și opțiuni pentru a găsi mașina care se potrivește stilului și nevoilor tale.

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Call Now ButtonContacteaza-ne