Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Km
171594
Anul fabricatiei:
2017
Combustibil:
Motorina
Norma Poluare (Euro):
6
Transmisie:
Automata
Culoare:
GRI
Tara de origine:
ROMANIA
Stare:
Inmatriculat
Cilindree cm3:
2993
Putere CP:
258

Detalii masina

Garantie pana la 12 de luni Garantie pt. autenticitate kilometrajului Toate autoturismele beneficiaza inainte de livrare de verificare completa “bara-bara” cat si revizie completa motor (ulei si filtre) Posibilitate cumparare in rate – aprobare pe loc GRATUIT – revizie motor la livrarea masinii

Selection of COP-relevant vehicles CO2 equipment BMW LA wheel double spoke 599M – 21″ Extra package, EU-speciifc Steering wheel heater Locking wheel bolt Tyre pressure display Adaptive M chassis Alarm system Soft-Close-Automatic doors M Sports package Reversing camera Glass roof, electrical Sun protection glazing Floor mats velours Warning triangle and first aid kit Interior/outside mirror with auto dip Smoker package Seat adjustment, electric, with memory Sports seat Storage compartment package Seat heating driver/passenger Seat heating, rear Interior trim strips, alum. hexagon Ski and snowboard bag Headlight cleaning system Park Distance Control (PDC) Automatic air conditioning Adaptive LED headlight Light package Additional 12V sockets LED Fog lights High-beam assistant Driving Assistant Passenger airbag deactivation Navigation system Professional HiFi speaker system Telephony with wireless charging Multifunctional instrument display M leather steering wheel M Aerodynamics package High gloss shadow line Headlining anthracite BMW Service Inclusive Language version, English Omission of non-combined operation On-board literature, Romanian Refrigerant R1234yf Active pedestrian protection Information plate Dummy-SALAPA Outer skin protection

Atat motorul cat si cutia de viteze functioneaza perfect

Calculeaza-ti rata !

Tipul de credit dorit
Perioada finantarii (ani):
Pretul automobilului in Euro
Avans in Euro
Valoare rata
*ratele afisate sunt cu caracter informativ, pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati

Important de stiut

Toate autoturismele oferite spre vanzare de firma noastra sunt achizitionate de la firme partenere externe ele fiind insotite de istoric service complet cat si garantie pt. autenticitatea kilometrilor Masina ruleaza in conditii excelente.

PLATA SE VA FACE ÎN MONEDA NAȚIONALĂ “RON” LA CURSUL BNR +1% DIN ZIUA ACHIZIȚIEI, ATÂT PRIN TRANSFER BANCAR, CARD P.O.S, CÂT ȘI DEPUNERE ÎN BAZA FACTURII FISCALE LA BANCĂ. STAREA AVARIAT/NEAVARIAT: AUTOTURISMUL SE OFERĂ SPRE VÂNZARE AȘA CUM A FOST CUMPĂRAT DE LA PARTENERUL EXTERN. NUMĂRUL ANTERIOR DE PROPRIETARI NU POATE FI CUNOSCUT CU EXACTITATE, ATÂT TIMP CÂT AUTOTURISMELE VIN CU ACTE DE PROVENIENȚĂ STRĂINE / UNIUNEA EUROPEANĂ ȘI NU SUNT ÎNMATRICULATE ÎN ROMÂNIA (ACTELE EXTERNE).

CREDIT AUTO PRIN BANCA

Achizitia in rate a unei masini se face prin intermediul unei banci colaboratoare (Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea bank, etc.). Masinile se pot achizitiona si fara plata unui avans. Dobanda anuala este de maxim 10%. Pt. a indeplini conditiile de acordare a creditului auto trebuie ca aplicantul sa fie angajat de minim 3 luni la actualul loc de munca, sa aiba varsta minima de 24 de ani si sa nu fi avut incidente bancare majore in trecut (intarzieri la rate mai mari de 3 luni sau credite neachitate). Perioada de acordare este intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de credit este de maxim 72 de ore.

CREDIT AUTO PRIN IFN

Exista varianta de creditare si pt clientii care au avut incidente bancare in trecut, care nu au varsta implinita de 24 ani si chiar si pt cei care sunt angajati cu salariul minim pe economie sau part time (2 sau 4 ore) cat si pt cei angajati cu contracte de munca in strainatate. In aceste cazuri finatarea se face prin MOGO IFN sau CLARET IFN. Este necesara achitarea unui avans de minim 15% din valoarea autoturismului urmand ca restul ratelor sa fie esalonate pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de crediti este de maxim 24 de ore. De retinut este faptul ca in calculul ratei intra si asigurare FULL CASCO pentru primele 12 luni (OPTIONAL se poate prelungi). Pentru mai multe detalii si calculul ratelor va rugam sa ne contactati telefonic.

Va multumim, echipa Auto Rulate Bucuresti

Alte masini din aceeasi categorie

Rata: 250 euro

BMW X1

2010 · Automata · 1993 CMC · 131000 km · Motorina
10450 Euro
2013 · Automata · 1993 CMC · 99000 km · Benzina
15450 Euro
2020 · Automata · 1995 CMC · 69100 km · Motorina
32950 Euro
Rata: 475 euro

BMW X5 xDrive40d

2014 · Automata · 2993 CMC · 161256 km · Motorina
25990 Euro
Locatie Autorulate Bucuresti

Te așteptăm la showroom-ul nostru, unde poți testa și compara diferite modele și opțiuni pentru a găsi mașina care se potrivește stilului și nevoilor tale.

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Call Now ButtonContacteaza-ne