Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Care este mașina ideală în funcție de stilul vostru de viațăSe spune că există lucruri pentru fiecare persoană în parte, iar acest lucru este valabil și în cazul mașinilor. Vă puteți imagina un bărbat de aproape doi metri care conduce un mini Volvo sau o femeie încălțată cu o pereche de pantofi stiletto coborând dintr-un Jeep 4 × 4 sport? Nu spunem că nu poate, dar cu siguranță ar fi  neobișnuit.

Mașina este adesea reflecția personalității voastre și oricât de mult vă limitează buzunarul, veți alege mereu mașina care vi se potrivește.

Din acest motiv, pe piață există tot felul de mașini noi și mașini second hand, cu o mulțime de caracteristici și calități care răspund nevoilor fiecărei persoane, indiferent de cât de extravagante sunt.

Acest articol nu are intenția de a crea stereotipuri, dar nu există nicio îndoială că diferite tipuri de personalități au nevoie de diferite tipuri de mașini. Prin urmare, vă recomandăm să citiți acest articol pentru a vă face o idee despre cum ar trebui să fie mașina pentru fiecare stil de viață.

Mașini pentru geeks

Persoanele geek, sunt persoane care sunt mereu la curent cu tehnologia cea mai recentă, cel mai recent iPhone sau Samsung, cele mai bune căști, un iBook, un iPad. Tehnologia este o extensie suplimentară a corpului lor. Prin urmare, dacă faceți parte dintre ele, mașina voastră ar trebui să aibă cele mai bune elemente din această zonă.

Sunt persoane cărora nu le prea place să meargă în excursii și preferă orașul, astfel că un SUV sau o camionetă nu sunt o opțiune bună, preferă mașini de oraș, compacte și cu o mare funcționalitate.

Dacă faceți parte dintre aceste persoane, sigur citiți acest articol de pe smartphone. Cum vi se pare o mașină cu lumini LED inteligente, care se schimbă în funcție de mașinile pe drum? Mai multe branduri le-au implementat, în special Audi, în mai multe dintre modelele sale.

Un portbagaj care se deschide singur. Ford și Mercedes Benz au montat pe mașina lor un sistem care detectează cheile mașinii și trebuie doar să se bage piciorul sub mașina pentru a se deschide portbagajul, un lucru fenomenal pentru cineva care nu lasă niciodată din mână telefonul mobil.

Eficiența este principalul lucru pentru un geek și sistemul City Safety  de care dispune Volvo XC90 nu va dezamagi. Acest echipament detectează cât de aproape sunteți de alte mașini și, dacă este necesar, oprește mașina.

Dacă sunteți geek trebuie să luați în considerare Mazda MX-5. A fost aleasă mașina anului 2015, printre altele, datorită tehnologiei sale. Are un ecran plutitor cu control tactil, conexiune la dispozitivele mobile, comenzi audio pentru ferestre și aer la volan, precum și un sistem de economisire a combustibilului.

O altă opțiune la un preț nu foarte mare este Kia Forte. Acest model are scaune cu sistem de încălzire, sistem de navigație, aer condiționat manual și automat, touch screen, comenzi pe volan și asistență la parcare.

Alte două mașini care sunt cu siguranță ideale pentru geeks sunt Dodge Dart cu un sistem de info divertisment foarte complet, comandă vocală și ecran tactil cu un design îmbunătățit.

Autovehicule pentru hipsteri

Hipsterii sunt un amestec între un hippie și o persoană fashionistă, de aceea mașinile lor ar trebui să fie aceleași. Unui hipster îi place ceva sănătos, prietenos cu mediul,  stil vintage, adică haine și accesorii din alte epoci.

 Hipsterilor le place să iasă în evidență față de ceilalți, dar nu cu obiecte scumpe și ostentative, mai degrabă le place să iasă din tipar, să nu fie la fel ca ceilalți.

Este adevărat că hipsterii prefera ciclismul, dar dacă vorbim de mașina ideală, potrivite ar fi modele mai vechi, cu un stil modern, cât mai aproape de stilul vintage, cum ar fi acele mașini prietenoase cu mediul înconjurător și cu multe accesorii.

Dacă sunteți  hipsteri, modelul Fiat 500 Cabrio este potrivit pentru voi. Cu caroserie decapotabilă și cu design exterior, este o mașină care iese puțin din tipar. În plus, este o mașină cu performanțe bune și emite puține gaze poluante.

Un Bettle va fi întotdeauna potrivit hipsteri, ales dacă se poate schimba culoarea, atât în ​​interior, cât și în exterior. Nimic mai potrivit pentru hipsteri decât o mașină cu roți cu fețe albe și vopsită în culori pastelate.

Minimul pe care un hipster îl poate accepta este un Renault Clio, dacă acesta are două culori. În plus, cu cât este mai vechi modelul, cu atât mai bine. Designul este extravagant, funcționalitatea optimă și luxul de bază.

Ținând cont de cele dezvăluite vă invităm să vizitați parcul auto online al Auto Rulate București pentru a vă găsi mașina ideală. Spor la cumpărături!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne