Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Aveți de gând să vă cumpărați prima mașină? Acestea sunt unele din cele mai bune opțiuniCumpărarea primei dvs. mașini este o decizie pe care nu ar trebui să o luați ușor, deoarece există multe probleme de luat în considerare.

De exemplu, vă puteți întreba, care ar trebui să fie prima mea mașină? Desigur, când suntem tineri ne dorim una dintre cele mai rapide mașini din lume cu opt cilindri, cu 300 de cai putere, dar prețurile sunt prea mari pentru buzunarul nostru și trebuie să ne îndreptăm privirile către mașini mai ieftine.

Pentru a vă ajuta să vă alegeți următorul partener de viață (sau în ceea ce privește kilometrajul), vă prezentăm o listă cu mașinile care reprezintă o investiție bună pentru prima voastră mașină.

Chevrolet Spark

Este una dintre mașinile des cumpărate de tineri. Spark atinge o putere de 98 CP și este una dintre mașinile cu performanțe mai bune, 22,2 km / l, destul de bine dacă nu doriți să cheltuiți mult pe benzină.

Este o mașină care poate fi cumpărată la un preț bun. Designul său este interesant și are o putere bună pentru oraș. În plus, este echipată cu o tehnologie care vă permite să vă conectați smartphone-ul și să rămâneți conectați.

Ford Fiesta

Are un design care atrage atenția, chiar dacă nu este un Bugatti. În plus, aceleași caracteristici interesante.

Este o mașină fabricată pentru oraș, dar are în continuare o putere considerabilă, de 120 CP, toate echipamentele și siguranță, pentru un preț foarte bun dacă este achiziționat din locul potrivit.

Mazda 2

Este foarte probabil ca prima voastră mașină să fie una compactă sau subcompactă, așa că Mazda 2 este o altă opțiune bună și vă spunem de ce.

Este o mașină cu caroserie hatchback, cu un design foarte tineresc, ideală pentru prima voastră mașină. O puteți achiziționa la un preț bun, bucurându-vă de o mașină grozavă, cu o putere bună atât pentru oraș, cât și pentru autostradă.

Este puțin mic, da, dar dacă nu doriți o mașină de familie asta nu va conta, vă puteți plia scaunele din spate pentru a dispune de un portbagaj mai mare pentru a transporta bagajele atunci când călătoriți.

Volkswagen Golf

Este o mașină care vă determină să faceți o investiție bună. Siguranța contează mai întâi, este o mașină cu șapte airbag-uri, frâne ABS și sistem automat de frânare la coliziune.

În ceea ce privește tehnologia, dispune de un sistem de navigație, un computer de bord, printre altele. Pe lângă un design bun, se caracterizează prin spațiu și performanța mare.

Seat Ibiza și Leon

Dacă doriți să atrageți toate priviri, luați în considerare un Seat Ibiza și Leon, ambele cu un design excelent, mai ales cea de-a doua variantă, întrucât versiunea 5D are aer condiționat, controale audio pe volan, sistem de sunet și airbag-uri. Fiecare versiune oferă propria putere și performanță.

Aceste două ultime modele sunt mașini care oferă o siguranță bună, deci pot fi considerate o opțiune excelentă pentru primul vostru vehicul.

Audi A1

Și această mașină ar fi o opțiune bună, deoarece este consideră a fi o mașină de lux. Puterea de 125 CP oferă o stabilitate și manevrabilitate deosebite.

Are o distribuție a spațiului interior mai mult decât acceptabil, un spațiu bun atât în  ceea ce privește ​​scaunele, cât și în ​​portbagaj, panou de informații, aer condiționat, frâne ABS și airbag-uri. Dar dacă asta nu este suficient, vă oferă posibilitatea de a-l echipa în funcție de propriul buget.

Fiat 500

Este o mașină pentru a atrage privirile în oraș, modelul său este puțin ieșit din comun, dar dacă doriți o mașină italiană cu un motor bun, opțiunea este Fiat 500 sau oricare dintre versiunile următoare.

Este o mașină făcută pentru oraș, performanțele sale nu ies în evidență cu 15,87 Km / l, ci eficiența motorului său. Spațiul este pentru patru pasageri așezați confortabil, cu toate că portbagajul este foarte mic.

Ce păreți aveți? Vă alegeți una dintre aceste mașini? Dacă nu sunteți singuri că unul dintre aceste modele poate fi mașina potrivită pentru voi, vă invităm să vizitați parcul nostru auto online de mașini second hand.

Echipa Auto Rulate București vă pune la dispoziție o gamă variată de modele de mașini, la prețuri pentru fiecare buzunar. Având în vedere că mașinile sunt supuse unui control riguros înainte de a fi puse în vânzare. Așadar, puteți cumpăra cu încredere, căci nu veți regreta.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne