Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Avantaje ale mașinilor second handPoate că a sosit momentul să vă schimbați mașina. Întotdeauna există un anumit atașament față de mașina cu care ați circulat o bună perioadă de timp, dar dacă petreceți cu ea prea mult timp în service-ul auto sau dacă consumul de combustil este aproape dublu decât în cazul mașinilor cu mai puțini ani, atunci este cel mai bun moment să o înlocuiți cu alta.

Prețurile mașinilor noi sunt de obicei descurajante, însă pe piața de mașini second handputeți găsi mașini în stare foarte bună, uneori practic noi, la prețuri mult mai mici decât în cazul celor care nu sunt mașini rulate. Mașinile second hand care au mai puțin de 2 ani și mai puțin de 20.000 km la bord sunt considerate practic mașini noi.

Pe piața de mașini second handputeți găsi diverse modele de mașini, bine îngrijite și la prețuri mici, chiar și modele din același an, cu puțini km la bord și la prețuri mai mici decât în cazul aceluiași model nou.

Dacă mașina second hand a avut doar un singur proprietar și a fost bine îngrijită, nu vă va face probleme o perioadă destul de lungă de timp.

Este important însă să începeți să căutați mașina dorită, pentru a putea găsi cele mai bune oferte.  De obicei, căutarea mașinii potrivite este o sarcină destul de dificilă pentru majoritatea celor care vor o mașină bună.

Acum însă, totul este mai ușor. De ce? Fiind existăm noi, noi cei de la Auto Rulate București. Cine suntem? Dealer-ul expert de care aveți nevoie.

Ce vă oferim? Un mare parc auto de unde puteți achiziționa mașina dorită, în cel mai scurt timp. Aceasta poate fi achiziționată fie direct din parcul nostru auto, fie prin comandă, fie prin sistemul buy- back, adică cumpărăm autoturismul dumneavoastră şi apoi vă scădem din preţul maşinii pe care doriţi să o achiziţionaţi din parcul nostru auto.

Datorită serviciilor oferite de noi, totul este mult mai simplu pentru dvs. Vă scăpăm rapid de durerile de cap provocate de căutarea mașinii perfecte și vă oferim șansa să intrați în posesia unei mașini rulate, de cea mai bună calitate și la un preț foarte avantajos. 

Recomandări la cumpărarea unei mașini 

Vă recomandăm ca atunci când cumpărați o mașină să verificați starea în care se află mașina. Există multe lucruri care trebuie verificate, dar poate cele mai importante sunt motorul, accidentele suferite, dacă au existat, precum și starea anvelopelor. 

Un motor care a fost curățat în profunzime va părea aproape nou, dar este indicat ca un mecanic de încredere să verifice dacă există posibile pierderi, care este starea curelelor și să vă spună părerea sa cu privire la cât timp mai pot fi folosite.

Pentru accidentele suferite, de asemenea, este necesară părerea unui expert. Este posibil ca vânzătorul să vă spună dacă vehiculul a suferit accidente sau nu, dar, dacă nu știe, va fi nevoie ca un mecanic să se uite în exterior și în interior pentru a localiza reparații la suspensii, garnituri etc.

Este important să verificați starea vehiculului. Dacă vehiculul are anvelopele recent schimbate asta lucru îi va adăuga un plus de valoare ce va face ca prețul să fie mai interesant decât în cazul în care acestea trebuie schimbate imediat după achiziționarea mașinii.

Recomandări la vânzarea unei mașini

Vânzătorul trebuie să ofere cumpărătorului o mașină în cele mai bune condiții posibile. Micile detalii precum fotografierea mașinii sau prezentarea sa după ce ați spălat-o, vor da un plus de valoare mașinii. De asemenea, este important să curățați tapițeria sau să folosiți niște huse care să dea interiorului mașinii un aspect foarte frumos. 

Vopsirea mașinii înainte de a o vinde poate fi costisitoare, dar acest lucru vă va ajuta să ridicați prețul suficient de mult pentru a recupera prețul oferit pe vopsire sau chiar să câștigați ceva în plus. Bineînțeles, când aveți grijă de aspectul exterior, trebuie să spălați jantele, să schimbați capacele la roți și să înlocuiți orice far spart sau oglindă spartă.

De asemenea, trebuie să spălați motorul. Această operațiune este bine să o facă un profesionist pentru a îndepărta toate urmele trecerii timpului. Dacă în timpul procesului de curățare trebuie făcute mici reparații, schimbate mici piese, nu ezitați să îl lăsați să facă asta. 

Prețul mașinii va crește mult mai mult decât vă vor costa aceste reparații. De asemenea, rețineți că schimbarea unei mașini vechi cu una mai nouă vă va oferi plăcerea de a conduce o mașină mai bună.

Așadar, indiferent dacă vreți să cumpărați sau să vindeți o mașină, noi suntem soluția potrivită. Specialiștii noștri se vor ocupa de tot ce este nevoie pentru a realiza o tranzacție de succes. 

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne