Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Auto Rulate București, soluția perfectă pentru vânzarea unei mașini în regim consignațieDacă sunteți nevoiți să vă vindeți mașina din diferite motive, noi, cei de la Auto Rulate București,suntem soluția perfectă. Vă propunem să vă vindeți mașina în regim consignație.

Dealing-ul de mașini second hand este destul de instabil în prezent, de aceea ne străduim să oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate.

Prin urmare, în momentul în care veți lua decizia să vă vindeți autoturismul în regim consignație, una din atribuțiile noastre va fi controlul calității mașinii pe care vreți să o vindeți. Cu alte cuvinte, mașina dvs. va staționa în parcul nostru online de mașini, ne vom ocupa de promovarea vânzării sale până veți reuși să o vindeți la un preț cât mai avantajos.

De să vă vindeți mașina în regim consignație prin intermediul nostru și nu la un târg de mașini? Deoarece economisiți timp, care și așa este foarte scurt. În plus, veți evita ghinionul de a vă fi ridicată mașina de către cei de la Primărie, din locul public unde o veți parca.

Pare simplu de spus: Îmi vând mașina. Însă, când trebuie să puneți în practică ceea ce ați spus, lucrurile sunt complet diferite.  Poate dura destul de mult timp până vă atingeți obiectivul.

Dacă vreți să vă atingeți obiectivul într-un timp cât mai scurt, noi suntem soluția perfectă, mai exact parcul nostru auto online specializat. Pentru a vinde cât mai ușor mașina există discuţiile de vȃnzare ale personalului nostru specializat cu clienţii, anunţurile noastre publicitare.

În momentul în care apelați la serviciul nostru de vânzare a mașinii în regim consignație, nu veți mai pierde timp prețios cu drumul de la dealer la dealer, încercând să obțineți un preț cât mai bun.

Apelând la noi veți face o bună afacere din prima încercare. Nu vă veți chinui nici cu fotografiile neclare. Calitatea fotografiei, a anunțului promoțional ce va conține, detalii, explicații și toate recomandările necesare vă vor scuti de discuțiile cu cumpărători indeciși care, de obicei, pun tot felul de întrebări irelevante și enervante.

În plus, trebuie să știți că specific sistemul de vânzare a bunului dvs. în regim de consignație este data livrării.  Acest lucru presupune că, pentru bunul pe care ni-l veți livra în baza unui contract de consignație, livrarea bunului de la consignant la consignatar va avea loc la data la care bunul va fi livrat de noi clienților noștri.

Auto Rulate București va acționa în nume propriu, dar în contul dvs., când va livra bunul către cumpărător.

De la apreciere, examinare, verificarea stării, a kilometrajului, a istoriei lui, a cercetării pieţei

la realizarea evaluării, toate resursele includerii autovehiculului dvs. în procesul unui marketing corect  vor fi mobilizate la maximum pentru ca acesta să se vândă cât mai rapid posibil și la un preț cât mai convenabil pentru dvs.

Relația dintre preț și parcul auto poate fi caracterizată prin variații foarte mari de preț. Se întâmplă acest lucru deoarece atunci când veți întreba dealerii despre preșuri, ei vă vor da diverse sfaturi, dar vă vor lăsa să luați singuri decizia finală.

Vor exista unii care vă vor cere să respectați prețul stabilit de personalul lor. Noi, cunoaștem foarte bine piața de profil și ne străduim de fiecare dată să obținem un preț cât mai mare posibil pentru fiecare mașină vândută în regim de consignație. Ne dorim întotdeauna să satisfacem pe cât posibil fiecare client care apelează la serviciile noastre.

Trebuie, de asemenea, să rețineți că există o diferență între vânzarea în regim consignație și cea în regim second hand.  Prima dintre ele permite vânzarea atât de bunuri noi, cât și de bunuri vechi, în timp ce cea de-a doua permite vânzarea doar a bunurilor vechi.

Mașinile second hand sunt mașinile care pot fi utilizate “ca atare” sau după ce li se fac anumite reparații.

Apelați cu încredere la noi, căci datorită experienței pe care o avem în domeniul unui astfel de sistem de vânzare, suntem capabili să ne ocupăm eficient de vânzarea mașinii dvs. Contactați-ne iar noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie în procesul de vânzare, publicitate, manipularea cererilor venite din partea potențialilor cumpărători, documentația necesară, livrarea finală și încasarea banilor.

Economisiți timp și vindeți eficient cu Auto Rulate București, căci nu veți avea decât de câștigat. Contactați-ne, suntem oricând la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să vă vindeți avantajos bunul deținut.

 

 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne