Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

AUTO RULATE BUCUREŞTI – dealerul first class al maşinilor second hand

auto rulate bucuresti parc (1)


Şi iată cum, dorind să vă vindeţi autoturismul Dumneavoastră actual, dorind să vă cumpăraţi un autoturism second hand superior, ori dorind să va schimbaţi autoturismul Dumneavoastră actual cu unul mai bun şi mai frumos, aţi intrat în circuitul vȃnzărilor auto din Bucureşti.

Căci ceea ce doriţi Dumneavoastră să realizaţi se numeşte tranzacţie cu maşini second – hand.

Iar în cadrul acestei pieţe există un dealer de nivel first class: AUTO RULATE BUCUREŞTI, reprezentat printr-un excelent site de prezentare, şi anume www.autorulate.ro. Paleta de servicii ale acestei firme, calitatea lor vă scuteşte de efortul de a căuta acel dealer de calitate pe vi-l doriţi.

Lungă şi dificilă experienţă poate fi căutarea şi găsirea acelui dealer-minune: bun profesionist, cu o bună viziune asupra lucrurilor, cinstit şi eficient… O piaţă mare, cu interese, de foarte multe ori, antagonice intereselor clientului, cel care nu îşi doreşte, în fond, decȃt împlinirea a două cerinţe simple: să intre în posesia maşinii pe care şi-o doreşte, la un preţ cȃt mai avantajos.

Sau să îşi vȃndă ori schimbe actuala maşină rulată cu una mai bună, mai apropiată actualeor năzuinţe şi gusturi.

Oricare ar fi nevoia Dumneavoastră, AUTO RULATE BUCUREŞTI, sprijinindu-se pe un parc auto dintre cele mai bogate şi certificate, pe o excelentă echipă de profesionişti (tehnicieni, ingineri) colaborȃnd cu cele mai bune firme de leasing din  Romȃnia şi din Europa, oferind evaluări şi controale dintre cele mai reale şi sigure, vine în întȃmpinarea nevoilor Dumneavoastră cu un serviciu de cea mai bună calitate şi, în plus, cu o consultanţă care vă va mulţumi şi bucura sufleteşte pe deplin, creȃndu-vă sentimentul de siguranţă şi confort.

Vechimea şi rulajul autoturismului, neplăcuta condiţionare a obţinerii finanţării de achiziţionare a unei maşini din parcul propriu, problema taxei auto, toate aceste temeri şi neplăceri dispar atȃt timp cȃt partenerul Dummneavoastră în acest demers este această firmă.

Evitaţi, prin această colaborare, pericolul de a intra în legătură cu un dealer care face confuzia între maşină rulată şi maşină uzată – confuzie voită, pentru cumpărarea echipamentului de la Dumneavoastră cu un preţ cȃt mai mic, în profitul, fireşte, numai al său.

Aceasta nu înseamnă că nu trebuie să vă informaţi şi Dumneavoastră asupra unor aspecte “tehnice” ale tranzacţiei, de care depinde reuşita ei în folosul Dumneavoastră.

Cum ar fi faptul că procentele ratei de depreciere a maşinii variază în funcţie de mulţi factori.

Scade mai puţin valoarea modelelor care se vȃnd bine: maşini de volum, în stare foarte bună, SUV-uri de oraş, maşini premium germane de doar cȃţiva ani vechime, iar la polul opus, scăderile sunt abrupte la limuzinele premium, la maşini de nişă vechi, pentru care piesele se găsesc greu, dar şi la mărci care au suferit la partea de imagine sau au un renume negativ pe partea de fiabilitate.

În plus, contează foarte mult şi rulajul: dacă o valoare de 10.000-15.000 km pe an este normală, rata deprecierii va fi mare în cazul în care se depăşesc 25.000 – 30.000 km sau mai mult, caz des întȃlnit la maşinile de companie. “Depunctate” la revȃnzare sunt şi maşinile care au fost folosite la taximetrie, multe putȃnd avea uşor peste 300.000 km în cinci ani.

Un factor important este şi numărul de proprietari pe care l-a avut maşina. Dacă, de exemplu, în şase-sapte ani a schimbat trei-patru proprietari, este posibil să fi existat probleme la autoturism sau să varieze modul în care a fost îngrijit.

Şi combustibilul are un rol important. În general, maşinile diesel îşi păstreaza mai bine valoarea dupa cȃţiva ani, fiindcă, în medie, consumul este mai mic decȃt la cele cu benzină, şi asta se simte în costuri.

Am prezentat numai cȃteva elemente, dar mai sunt şi multe altele de care trebuie ţinut cont. Poate că o să le tratăm altădată mai pe larg.

Deocamdată nu am vrut decȃt să vă spunem că, utilizȃnd serviciile firmei online AUTO RULATE BUCUREŞTI, sunteţi scutiţi de multe dintre aceste griji şi informaţii care vă complică viaţa.

La AUTO RULATE BUCUREŞTI aţi ajuns la locul potrivit. Specialiştii sunt mîndri a vă oferi un serviciu de primă calitate şi preţuri foarte competitive, apelȃnd la sprijinul unor autoturisme pentru toate bugetele şi stilurile de viaţă, fiind siguri că aceea este maşina potrivită pentru Dumneavoastră.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne