Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Auto Rulate București are acum o față nouăAuto Rulate București are acum o față nouă

Dacă vrei să evoluezi trebuie să te schimbi, să vii mereu cu ceva nou, atractiv. Ne-am dorit să facem un pas înainte, să evoluăm pentru a reuși să fim pe placul tuturor celor care ne calcă pragul în căutarea unor mașini second hand de cea mai bună calitate

Și ne-am schimbat. Auto Rulate București are o față nouă, mult mai prietenoasă cu clienții decât cea anterioară. Am luat o astfel de decizie, pentru a le da posibilitatea celor care ne calcă pragul, să găsească ceea ce își doresc într-un timp cât mai scurt posibil.

Ne-am reactualizat și informațiile. Orice categorie pe care o veți parcurge conține informații noi menite să ajute viitorii clienți să ia cele mai bune decizii în ceea ce privește achiziționarea mașinii dorite. 

Ne-am propus să creștem, să ne dezvoltăm frumos oferind servicii de care nu doar noi să fim mândri, ci și voi, dragi clienți. 

Vrem ca după încheierea unei tranzacții cu echipa Auto Rulate București să zâmbiți mulțumiți de afacerea pe care ați făcut-o. 

Știm, pe o piață în scădere este greu să crești. Dar noi vrem să sfidăm realitatea și să facem exact ceea ce unii cred că este greu. Vrem să creștem, de aceea am și ales să schimbăm fața site-ului.

Pentru a rezista pe o piață instabilă avem nevoie de un suflu nou, dar nu doar de asta. Pentru a rezista pe o astfel de piață am luat decizia de a oferi cea mai bună calitate de mașini rulate. 

Am învățat de-a lungul timpului că, dacă vrei să faci un pas înainte, trebuie să câștigi încrederea celor care se află în căutarea unor produse dintre acelea pe care le oferi.

Prin urmare, ne-am străduit treptat să ne îmbunătățim oferta și să venim în întâmpinarea cerințelor și nevoilor clienților cu cea mai bună și sigură ofertă.

În prezent, oricine intră pe site-ul nostru pentru a căuta o mașină va descoperi cele mai bune modele de mașini de pe piață, la cele mai bune prețuri. 

De ce sunt cele mai bune modele ce pot fi achiziționate cu încredere? Deoarece înainte de a le pune spre vânzare în parcul nostru auto online, mașinile sunt verificate de cei mai buni specialiști în domeniu. 

În plus, oricine ia decizia de a achiziționa de la noi o mașină va avea parte de revizie la livrare, seriozitate, rate cu dobândă începând de la 6% sau rate fără dobândă, garanție 1 an, satisfacție garantată, printre altele. 

Auto Rulate București are o față nouă, mult mai prietenoasă pentru vizitatori, dar în esență suntem aceeași echipă dornică să ofere tot ce este mai bun pentru ca cei care iau decizia de a cumpăra o mașină rulată să fie mulțumiți de alegerea făcută și pentru a se bucura o perioadă cât mai lungă de timp de mașina cumpărată.

Vizitați-ne pentru a descoperi noile mașini din parcul nostru auto și pentru a vă bucura de cele mai avantajoase soluții de achiziționare a mașinii care considerați că vi se potrivește. 

Mașina nu mai este de multă vreme un moft, este o reală necesitate. Alegeți o mașină rulată de cea mai bună calitate, care să răspundă tuturor necesităților voastre. Auto Rulate București și-a schimbat chipul, priviți-l cu atenție, dincolo de el se află mașina mult dorită. 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne