Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Alegerea unei mașini second hand de calitateDeși o mașină nu mai este un lux, ci o necesitate, atunci când iei decizia de a cumpăra o mașină îţi dorești să faci o investiţie pe termen mediu sau lung, iar investiţia respectivă să nu însemne cheltuieli ulterioare foarte ridicate. Achiziţionarea unei mașini second hand are o mulţime de beneficii, doar că uneori alegerea unei mașini second hand de calitate poate fi destul de dificilă în contextul în care există foarte multe astfel de mașini disponibile pe piaţă. Totuși, trebuie să știi că există câţiva pași pe care îi poţi face înainte de a lua decizia finală cu privire la cumpărarea unui autoturism deja rulat și a fi convins de faptul că ai ales o mașină de calitate, de care te vei bucura mult timp.

Desigur, atunci când îţi dorești să cumperi o mașină, trebuie să ai în minte ce tip de mașină te-ar interesa, dacă ai vrea o anumită marcă, cât îţi permiţi să plătești pentru aceasta și să cunoști anumite elemente după care să te uiţi atunci când ai mașina în faţă sau în timpul test drive-ului. Pornind de la preţul pe care îţi permiţi să plătești, aria de selecţie se va reduce și astfel vei avea o misiune mai ușoară în alegerea mașinii. În funcţie de bugetul pe care ţi-l permiţi, trebuie să fii conștient de faptul că un chilipir nu poate să însemne nicidecum calitate. De aceea, evită să achiziţionezi o mașină second hand extrem, extrem de ieftină. Un preţ foarte mic pentru o mașină second hand este departe de a fi o garanţie a calităţii.

Acum că am stabilit rolul preţului în calitatea unei mașini second hand, să trecem la ce model de mașină te-ar interesa. Dacă îţi dorești o mașină pentru toată ziua, atunci este important să alegi o mașină cu un consum mai redus de combustibil și care este relativ ușor de întreţinut. Dacă în schimb te interesează o mașină pentru excursii și drumuri off-road, atunci trebuie să cauţi ceva care să îţi ofere confort și siguranţă pentru astfel de activităţi, iar aici înălţimea mașinii și accesoriile sunt extrem de importante.

Dacă ai ajuns în punctul în care știi ce mașină îţi dorești, cunoști bugetul în care trebuie să se încadreze mașina respectivă, atunci trebuie să deschizi bine ochii și să te uiţi cu atenţie la toate părţile mașinii second hand pe care ești aproape să o plătești. Verifică de posibile urme de rugină pe întreaga caroserie a mașinii, analizează cu atenţie dacă se observă mai multe nuanţe ale vopselei și încearcă să vezi cât este de uzată pedala de frână. Foarte important de verificat la o mașină second hand este și starea bateriei, să vezi dacă sunt urme de coroziune și cât sunt de grave aceste urme. Dacă toate cele amintite anterior ţi se par că sunt în regulă, atunci poţi trece la interiorul mașinii. Deși în interior se poate interveni mai ușor, în sensul că se pot curăţa sau schimba anumite elemente, totuși mașina pe care o cumperi trebuie să arate bine cel puţin și să nu îţi vină greu să intri în propria mașină.

În condiţiile în care nu ești un expert și nici măcar un pasionat de mașini, atunci este indicat să vii însoţit de un prieten sau cunoscut care se pricepe ceva mai bine în acest domeniu. Astfel, chiar dacă tu nu ai ochiul format pentru a analiza mașini second hand, cel care te însoţește va găsi mai ușor eventuale minusuri care indică lipsa de calitate.

Pentru a avea garanţia că alegi dintre cele mai de calitate mașini second hand, este recomandabil să eviţi a cumpăra de la cunoștinţele prietenilor sau rudelor tale. Cel mai sigur este să apelezi la parcul de autoturisme al unui dealer autorizat. Iar unul dintre cei mai reputaţi dealeri auto de mașini second hand este Auto Rulate București. La Auto Rulate București vei găsi o gamă largă de mașini second hand de unde vei putea alege exact cea pe care ţi-o dorești. Auto Rulate București înseamnă garanţia calităţii în domeniul mașinilor second hand, iar noi oferim garanţie pentru fiecare mașină vândută. Mai mult decât atât, orice mașină pe care Auto Rulate București o vinde vine cu istoricul său.

Alege cu cap atunci când te decizi să cumperi o mașină second hand! Vino la Auto Rulate București pentru a descoperi cele mai înalte standarde de calitate în ceea ce înseamnă mașini second hand.

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne