Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Achiziţionarea de mașini second hand devine mai facilă cu ajutorul unui dealerCumpărarea unei mașini second hand poate însemna un consum mare de timp și poate deveni copleșitoare. Dar există o abordare prin care poţi reduce stresul acumulat și timpul pierdut. Iar cea mai bună abordare este aceea de a apela la un dealer profesionist de mașini second hand.

Orice persoană care își dorește să cumpere o mașină, va căuta să găsească ce mai bună ofertă, atât din punct de vedere al modelului mașinii, cât și din punct de vedere al preţului plătit pentru mașină. Dacă ești la un pas de a cumpăra o mașină second hand și nu ai apelat la un dealer autorizat, mai gândește-te încă o dată înainte de a achita mașina de care ești interesat. Riscurile la care te expui atunci când cumperi o mașină second hand din diverse târguri sau oameni neautorizaţi sunt foarte mari, iar dificultăţile ce pot surveni pe parcurs s-ar putea să te facă să regreţi că nu ai apelat la un dealer profesionist. Desfășurând întreg procesul de cumpărare a mașinii printr-un dealer autorizat poţi avea mai multe beneficii, iar printre cele mai importante se referă la service-ul la locul cumpărării și diverse programe de finanţare.

Iar unul dintre cei mai renumiţi dealeri de mașini second hand de pe piaţa românească se numește Auto Rulate București. Una dintre cele mai bune părţi atunci când alegi să cumperi de la un dealer autorizat se referă la faptul că aceștia dispun de mecanici foarte bine pregătiţi, iar la Auto Rulate București mecanicii noștri verifică fiecare mașină vândută înainte ca un client să pună piciorul în mașina respectivă. Mai mult decât atât, chiar și mașinile care nu sunt vândute imediat beneficiază de servicii de mentenanţă din partea mecanicilor de la Auto Rulate București. Faptul că mecanicii lucrează zilnic cu foarte multe modele de mașini care au fost deja rulate înseamnă că aceștia deţin expertiza necesară pentru asigurarea oricărui serviciu de reparaţii sau mentenanţă pentru o gamă variată de modele de mașini.

Un alt avantaj ce asigură un proces mai ușor în achiziţionarea unei mașini second hand oferit de un dealer autorizat îl reprezintă diversele programe de finanţare atunci când ai găsit mașina pe care dorești să o cumperi. La Auto Rulate București vei găsi cea mai largă paletă de opţiuni de finanţare pentru achiziţionarea unui autoturism. Dacă nu îţi permiţi să plătești cu banii jos mașina de care ești interesat, atunci trebuie să știi că ai mai multe opţiuni la Auto Rulate București. Prima este opţiunea de a plăti printr-un credit bancar la una dintre băncile partenere ale celor de la Auto Rulate București. A doua variantă de a plăti în rate este aceea de a apela la una dintre instituţiile financiare nebancare cu care firma noastră deţine parteneriate, iar cea de-a treia opţiune de achitare a mașinii second hand este sistemul rate fără dobândă. Deși poate părea de necrezut, Auto Rulate București a lansat această opţiune de finanţare prin care clienţii ce nu își permit achitarea în totalitate a mașinii second hand dorite să poată plăti în rate cu dobânda zero. Trebuie spus că această variantă de plată este disponibilă doar la cel mai bun dealer de mașini second hand din România, Auto Rulate București. Acest dealer este în primul rând interesat să ofere posibilitatea clienţilor săi de a se bucura de cele mai bune mașini second hand în cele mai avanjoase condiţii de plată.

Nu lăsa ca stress-ul și timpul alocat căutării unei mașini second hand să te oprească din a găsi ceea ce meriţi. Apelează cu încredere la un dealer profesionist și renumit precum Auto Rulate București și permite-i acestui dealer să îţi ofere cele mai de încredere și de calitate mașini deja rulate din care tu să alegi exact ceea ce meriţi. Alege Auto Rulate București și vei beneficia de diverse opţiuni de ajustare a bugetului tău pentru mașina second hand dorită și toate nevoile tale cu privire la achiziţionarea unui autoturism second hand vor fi satisfăcute la cele mai înalte standarde. Cu ajutorul celor de la Auto Rulate București, achiziţionarea unei mașini second hand se va derula într-un mod extrem de rapid și de ușor, iar fiabilitatea mașinii va fi una remarcabilă, ce te va surprinde într-un mod foarte plăcut. 

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne