Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

9 dintre cele mai vândute mașini din toate timpurileCeva ne spune că v-ați dori să aflați care sunt cele mai vândute mașini din toate timpurile, de aceea v-am pregătit un articolul special. Iată 9 dintre mașinile care definesc succesul într-una dintre cele mai acerbe și brutal concurențiale industrii din istoria omenirii.

Ford Focus

Actualul compact mondial Ford care urmează să lanseze cea de-a patra generație a avut un mare succes și a fost foarte apreciat în Europa, dar nu și în Statele Unite, unde vânzările sale au devenit victima preferinței publicului american pentru camionetele SUV și iraționala aversiune față de hatchback-uri. Ford, care a vândut peste 13 milioane de unități Focus la nivel mondial, a oprit producția modelului în Statele Unite în 2019. Ford va reduce linia Focus din Statele Unite la o singură versiune, care va fi importată din China.

Anul lansării: 1998 în Europa, sfârșitul anului 1999 în Statele Unite.

Anul încetării producției: Este încă produs.

Opel / Vauxhall / Chevrolet Corsa

Acest subcompact global produs de General Motors a fost comercializat de mai multe mărci ale conglomeratului auto din SUA, de-a lungul mai multor decenii, având un mare succes atât în ​​Europa, cât și pe diverse piețe din Asia și Europa, cu peste 13 milioane de unități vândute. Corsa nu a fost vândută niciodată în Statele Unite. Proiectarea Corsa a fost întotdeauna în sarcina Opel, fosta filială germană a General Motors, care a fost achiziționată de consorțiul francez Groupe PSA.

Anul lansării: 1982

Anul încetării producției: Încă se produce.

BMW Seria 3

Popularul compact BMW a fost un succes din prima zi, devenind un adevărat fenomen de vânzări, fiind singura mașină de lux de pe această listă cu peste 14 milioane de unități vândute. Seria 3 a fost produsă timp de șase generații. În ultima generație, BMW a separat linia prin crearea Seriei-4 pentru modelele coupes și convertibile și a menținut numele istoric Seria 3 pentru berline.

Anul lansării: 1975

Anul încetării producției: Încă se produce.

Chevrolet Impala

Chevrolet a folosit denumirea Impala pentru unele dintre modelele sale de dimensiuni complete, în mod intermitent din 1958. Au fost cele mai cunoscute și frumoase modele Impala de a patra generație, produse între 1965 și 1970. De asemenea, au fost cele mai mici modele Impala de la sfârșitul anilor 60. Numele Impala a fost retras în 1985, pentru a reveni timp de doi ani în 1994. A fost un sedan cu un design aerodinamic, care a fost în sfârșit reînviat în 1999, fiind produs încă trei generații. Chevrolet a vândut peste 14 milioane de unități de vehicule numite Impala.

Anul lansării: 1958

Anul încetării producției: Încă se produce

Ford Fiesta

Primul subcompact al Ford a fost un succes imediat în Europa, dar nu a reușit niciodată să cucerească inima publicului american în cele două incursiuni ale sale în SUA. Cu mai mult de 15 milioane de unități vândute, Fiesta este totuși cel mai bine vândut subcompact din lume, fiind modelul cel mai bine clasat de pe această listă. Fiesta va dispărea de pe piața americană în acest an.

Anul lansării: 1976

Anul încetării producției: Încă se produce.

Volkswagen Passat

Sedanul familiei Volkswgaen s-a vândut în peste 15 milioane de unități în ultimii 45 de ani, dar succesul său a venit după ani de încercare și greșeli. În ultimii 18 ani, însă, Passat a fost o opțiune solidă și de calitate pe ambele părți ale Atlanticului.

Anul lansării: 1975

Anul încetării producției: Încă se produce

Ford Model-T

Henry Ford a prezentat Modelul T în 1908. Succesul acestei mașini a fost de o asemenea amploare încât Ford a trebuit să găsească o soluție pentru a răspunde cererii, ceea ce l-a motivat să creeze prima linie de montaj auto. Ford a scăzut prețul modelului T în fiecare an de producție, pe măsură ce profitul i-a permis. Modelul T, nu numai că a fost mașina care a progresat în Statele Unite, ci a fost primul vehicul produs la nivel mondial, cu fabrici în toată țara, precum și în Canada, Anglia, Argentina, Belgia, Brazilia, Danemarca, Spania, Japonia, Mexic și Norvegia.

În poza făcută pe 26 mai 1927, Henry Ford apare cu fiul său Edsel (la volan) la bordul modelului T de 15 milioane, nou construit la uzina Ford din Highland Park, Michigan. Ford a vândut peste 15 milioane de unități Model-T, dar există date care indică că numărul final a fost mult mai mare, având în vedere cât de dezastruoasă a fost contabilitatea Ford la începutul secolului XX. Ford Model-T este unul dintre cele două modele care intră în această listă cu o singură generație fabricată.

Anul lansării: 1908

Anul încetării producției: 1927

Dacă vă doriți unul dintre modelele de mașini care încă se produc, avem o veste bună pentru voi. Auto Rulate București vă dă șansa să vă achiziționați o mașină de calitate și la un preț excepțional, dacă vă alegeți una din parcul nostru online de mașini rulate.

Fiindcă ne-am dorit să oferim tuturor șansa de a-și cumpăra o mașină, una de cea mai bună calitate, am creat acest parc în care puteți găsi o gamă variată de mașini second hand atent verificate înainte de a fi puse spre vânzare. Prin urmare, contactați-ne pentru a descoperi de ce alte avantaje puteți beneficia cumpărând o mașină prin intermediul firmei noastre.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne