Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

6 dintre cele mai bune mașini de condus când vreți să călătorițiO idee bună de a vă relaxa și de a uita de rutină este să mergeți într-o călătorie cu prietenii sau cu jumătatea voastră într-un parc de distracție, fie la plajă. 

Opțiunile sunt multe în România, deoarece există peisaje și locuri minunate, la mare sau la munte. Trebuie doar să alegeți unde să mergeți, să pregătiți călătoria și să porniți la drum bucurându-vă de frumusețile din țara noastră.

Dacă deja vă doriți să vă urcați în mașină și să porniți într-o călătorie minunată, luați în considerare faptul că nu toate autoturismele sunt proiectate pentru a fi conduse în călătorii lungi.

Există mulți factori care îmbunătățesc și facilitează experiența de călătorie, probabil că cele mai importante sunt stabilitatea și eficiența consumului de combustibil, astfel încât dacă mașina dvs. nu excelează în aceste zone, este posibil să aveți în vedere alte mijloace de transport.

Iată 6 dintre cele mai bune mașini pentru călătorii. Dacă ați vrea să vă cumpărați o mașină, cel mai bun mod de a intra în posesia ei este contactarea echipei Auto Rulate București.Echipa noastră vă va pune la dispoziție cea mai bună calitate de mașini second hand. 

Kia Optima

Kia Optima este una dintre cele mai bune mașini pentru călătorii. Este suficient să vă spunem despre sistemul de suspensie care oferă o mare stabilitate atunci când conduceți. Această mașină, pe lângă design și rigiditate, are un comportament dinamic.

Cu un design sportiv, Kia Optima oferă un spațiu interior confortabil pentru cei cinci pasageri. Este de remarcat faptul că le-a luat timp să aleagă materialul și designul scaunelor, deoarece sunt foarte confortabile, cele mai recomandabile într-o mașină pentru călătorii lungi.

Are o lungime de 4,9 metri, 1,9 metri lățime și 1,6 metri înălțime, iar motorul atinge 160 CP. Dacă faceți parte dintre oamenii care se plictisesc foarte mult, puteți utiliza sistemul de divertisment, ecranul tactil, amplificatoarele și sistemul de încălzire.

Audi Q7

În gama de mașini SUV avem Audi Q7. Primul lucru pe care îl observăm este faptul că este o mașină foarte ușoară, în ciuda categoriei sale, dar nu se oprește la stabilitatea pe șosea, comportamentul este cel mai bun și, combinat cu motor de 252 CP de putere, va circula fără nici o dificultate.

Spațiul este format din șapte locuri distribuite în lungimea sa de 2,9 metri, 1,9 lățime și 1,7 înălțime. În ceea ce privește performanța, este de aproximativ 14 km / l, dintre mașinile cu performanțe mai bune.

Honda HR-V

Compania japoneză are modele de mare siguranță și eficiență, dar dacă vorbim despre autoturisme pentru călătorie, HR-V este cel mai bun pariu.

Designul hatchback are finisaje dinamice fără a sacrifica spațiul interior, este unul dintre cele mai bune din segmentul său. Măsoară 4,2 metri lungime cu 1,7 lățime și înălțimea este de 1,6 metri, în plus, scaunele sunt retractabile dacă trebuie să transportați încărcături suplimentare.

În ceea ce privește consumul de carburant, Honda HR-V depășește 20 km / l în motorină și puțin sub 20 km / l în benzină. Un sistem de divertisment complet și airbag-uri în scaunele din față și din spate.

BMW Serie 2 Tourer

Spațiul interior al acestei mașini este foarte confortabil, având o lungime de 4,3 metri și o lățime de 1,8 metri, o familie având posibilitatea de călători confortabil. Porbagajul este foarte mare și poate fi făcut chiar mai mare datorită scaunelor pliabile. Randamentul este de 17,3 km / l, ceea ce nu limitează valoarea sa de 192 CP. Nu neglijează sistemele de securitate indispensabile, stabilitatea bună și o suspensie fermă.

Hyundai Tucson

Noul brand coreean a luat în considerare diferite tipuri de drumuri și a dezvoltat modelul Tucson, o mașină SUV cu o mare eficiență în călătorii.

Tucson vă ajută cu sistemele sale de susținere a conducerii, are un monitor cu un punct orb, lumini de direcție, lumini cu schimbare de direcție, alertă de bandă și sistem automat de frânare.

Dispune de un spațiu foarte confortabil pentru cinci pasageri, două airbaguri frontale, două laterale și două tipuri de perdele. Pentru consumul de combustibil, nu trebuie să vă faceți griji pentru că are un randament de 18,6 km / l.

Honda Odyssey

Este o mașină pentru familiile mari care doresc să calatorească confortabil. În Honda Odyssey pot circula perfect 8 pasageri. Dar nu numai spațiul contează, de asemenea, pentru a călători cu întreaga familie este nevoie de divertisment.

Modelul Odyssey este echipat cu un sistem cu 7 difuzoare, CD player și conectori de dispozitiv pentru a vă întreține familia.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale autoturismelor pentru călătorii este confortul, deoarece scaunele din această mașină sunt ajustabile, iar al treilea rând pliabil pentru a mări dimensiunea portbagajului.

Dar ceea ce o face, fără îndoială, una dintre cele mai bune mașini pentru călătorii sunt cu siguranță frânele cu discuri anti-blocare, airbagurile, caroseria. Suspensiile oferă o stabilitate deosebită, direcția sa facilitează manipularea și sistemul GPS ghidează șoferul indiferent de destinație.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne