Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

5 mașini ideale pentru un bărbat în vârstă de 30 de aniGusturile și nevoile unui bărbat care are 30 de ani sau mai mult sunt probabil foarte diferite de cele ale unui bărbat de 25 de ani. Și adevărul este că vârsta și independența, indiferent dacă ne place sau nu, ne schimbă în multe feluri.

Cu siguranță, în anii studenției ai condus mașina pe care ți-au împrumutat-o ​​părinții, dar ai visat să ai o mașină sport. Acum, îți dai seama că probabil  banii nu îți permit să ai acea mașină sport, deși ți-ai dori-o.

Dacă ești un bărbat de 30 de ani sau mai mult și cauți o mașină care să răspundă nevoilor de bază de zi cu zi, atunci citește mai departe pentru a afla despre unele dintre cele mai bune opțiuni de pe piața auto. Suntem siguri că, oricare dintre următoarele mașini, te va face fericit.

5 mașini ideale pentru un bărbat în vârstă de 30 de ani

Volkswagen Jetta 2019

Dacă ești un bărbat care a crescut cu un Volkswagen în familia sa, atunci nu te îndoi că aceasta este cea mai bună opțiune pentru tine. De la prezentare, până la sosirea pe piață, noul Jetta 2019 a făcut o mare diferență și mulți bărbați și-au dorit să o aibă.

Volkswagen Jetta 2019 se remarcă prin faptul că are un spațiu mult mai mare și mai confortabil. Ideal pentru un bărbat căsătorit care vrea să-și mărească familia în câțiva ani.

Motor: 1,4 litri TSI cu 184 lb-ft și 150 CP

Transmisie: automată cu 6 trepte.

KIA Optima

Pentru un bărbat ce preferă stilul sport, KIA Optima 2018 va fi mașina ta ideală. Acest model revoluționează design-urile convenționale ale vehiculelor sedan. Aspectul său este mult mai atractiv și mai riscant pentru că are o față impunătoare, care este însoțită de niște faruri de ceață tip LED. În partea din spate a mașinii, se află țava de eșapament dublă, cromată. Aceasta oferă imaginea perfectă pe care o caută un bărbat cu spirit riscant, dar responsabil. Interioarele KIA Optima sunt spațioase și confortabile. Ceea ce o face o mașină perfectă pentru un bărbat căsătorit și de afaceri, care încă nu se gândește la copii.

Motor: 2.4 litri GDI cu 178 lb-ft și 185 CP. Un plus 2.0 turbo de 245 CP este de asemenea disponibil. Transmisia este automată.

Mod de conducere: Normal, Eco sau Sport.

Toyota C-HR

Totul în această viață depinde de timp, și dacă pentru tine a sosit timpul să-ți formezi o familie sau ai deja un copil, aceasta este mașina ideală. Noul C-HR este crossoverul compact Toyota care respectă toate standardele de siguranță, putere și calitate pe care le caută un bărbat de familie. Acest model, pe lângă faptul că este versatil și izbitor, oferă o manevrabilitate excepțională și confortabilă.

Motor: 2,0 litri, 4 cilindri cu transmisie CVT-iS.

Mazda 3 2018

Dacă ai 30 de ani și cauți o mașină confortabilă, sigură, cu o imagine sport în timp ce rămâne elegantă, iată alegerea ta. Noul Mazda 3 2018 îți garantează o mai mare securitate datorită tuturor echipamentelor și tehnologiei pe care le încorporează. Acest model adaugă o notă de dinamism având designul iconic KODO al mărcii. Dacă ești în căutare de putere, agilitate și rezistență, Mazda este răspunsul.

Motor: 2,0 litri cu 148 lb-ft și 155 CP. Există, de asemenea, o versiune de 2,5 litri cu mai mult de 180 de cai.

Transmisie: SKYACTIV-Drive automat cu 6 trepte cu regim manual.

BMWSeria 3

Dacă banii nu reprezintă nicio problemă, nu ezita să îți oferi luxul de a cumpăra un BMW Seria 3. Acest model s-a poziționat ca sedan sport prin excelență în segmentul auto Premium. Designul, puterea și manevrabilitatea sa sunt ideale pentru un bărbat care își depășește limitele.

Dacă te gândești să ai o familie, această mașină se va adapta la înmulțirea familiei.

Motor: 3, 4 și 6 cilindri cu tehnologia BMW TwinPower Turbo.

Transmisie: automată sport cu 8 viteze cu funcție de lansare a controlului.

Dacă îți plac toate aceste mașini, dar nu ți le permiți, cea mai bună soluție pentru tine suntem noi, cei de la Auto Rulate București. De ce? Fiindcă deținem un parc auto online de mașini second hand de înaltă calitate.

De îndată ce vei intra în parcul nostru, vei găsi o gamă variată de modele de mașini. Printre ele se află, cu siguranță, și mașina potrivită pentru tine. Caut-o, așteaptă să o găsești!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne