Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

5 dintre cele mai bune SUV-uri cu 7 locuriDacă aveți nevoie de spațiu pentru a călători cu familia, acordați atenție acestei liste de SUV-uri cu 7 locuri. Modelele alese, răspund la mai multe nevoi care variază de la preț la eticheta Eco a DGT. Oare pe care îl veți alege?

Creșterea vânzărilor SUV-urilor a determinat aproape toți producătorii să introducă în catalogul lor cel puțin un astfel de model. Deși segmentele C-SUV și B-SUV sunt, în mod logic, cele mai vândute, moda SUV a ajuns și la segmentele superioare, cu modele mari și foarte confortabile și spațioase. În acest raport, ne vom concentra pe acestea din urmă și, mai exact, pe SUV-urile cu 7 locuri, modele potrivite pentru familiile mari care au nevoie de spațiu sau locuri suplimentare.

Călcâiul lui Achille al SUV-urilor cu 7 locuri este faptul că, în cele mai multe cazuri, cele două scaune din spate sunt potrivite doar pentru copii sau persoane scunde, întrucât, deși poate sta pe acestea, un adult va călători foarte incomod. Cealaltă mare problemă o constituie portbagajul, un SUV cu 7 locuri pregătite pentru a fi ocupate, are un portabaj redus.

În orice caz, dacă ați decis deja și vă veți cumpăra unul, nu ratați lista noastră cu cele mai bune 5 SUV-uri cu 7 locuri. Cu intenția de a mulțumi cât mai mulți clienți, am pregătit o selecție foarte variată, care pornește de la Mitsubishi Outlander și ajunge la Volvo XC90.

Cele mai bune SUV-uri cu 7 locuri

Mitsubishi Outlander: cel mai ieftin

Modelul Mitsubishi a intrat pe lista celor mai bune 5 SUV-uri cu șapte locuri pentru raportul calitate / preț excelent. Modelul are un motor pe benzină de 150 CP cu transmisie automată, oferă un nivel bun de performanță, un confort remarcabil în timpul călătoriei și o listă de echipamente mai mult decât suficiente, care include navigator, acces și sistem de pornire Keyless, cruise control, climatizare bizonală, cameră pentru dat cu spatele…

Hyundai Santa Fe: steagul coreean

Nouă pe piață, a patra generație a Hyundai Santa Fe, a făcut un salt uriaș în ceea ce privește calitatea, cu un design atractiv, un interior bine finisat și echipamente bune. Datorită unui interior foarte configurabil și cu soluții practice foarte bine gândite, Santa Fe este poziționat ca o mașină mare, perfectă pentru o familie. Este disponibilă cu motor diesel (2,0 CRDI de 150 CP și 2,0 CRDI de 200 CP) și pe benzină (2,4 GDI de 185 CP). În plus, puteți alege cu schimbare și / sau automată.

Seat Tarraco: vârful de lance al mărcii spaniole

SUV-ul cu șapte locuri al Seat-ului împarte platforma și mecanica cu Skoda Kodiaq și Volkswagen Tiguan Allspace. Alegerea între un model și altul depinde de gusturile personale și de ofertele specifice, deoarece nu există niciun motiv convingător pentru a opta pentru unul dintre cele trei. În acest caz, am ales Tarraco pentru că ni se pare cel mai atractiv din punct de vedere estetic. Este disponibil cu două motoare diesel (2,0 TDI de 150 sau 190 CP) și două pe benzină (1,5 TSI de 150 CP și 2,0 TSI de 190 CP). Tracțiunea integrală este întotdeauna asociată cu transmisia automată DSG. Unul dintre punctele forte ale acestui model este numărul de versiuni, finisaje și echipamente disponibile.

Lexus RX: hibrid

Pionier în segmentul SUV-ului hibrid, Lexus RX L oferă un design foarte atractiv și original, calitate interioară superioară cu care sunt obișnuiți japonezii, precum și un sistem hibrid care constă, pe de o parte, dintr-un motor pe benzină, cu șase cilindri și 262 CP și, pe de altă parte, două motoare electrice, unul pentru fiecare ax, 167 și 68 CP. Puterea totală a ansambublui se ridică la 313 CP. Datorită acestei mecanici, SUV-ul Lexus cu șapte locuri are eticheta Eco.

Volvo XC90: opțiunea premium

Marele SUV al Volvo tocmai a primit un restyling și odată cu acesta a apărut o noutate interesantă. Pe lângă opțiunile de 5 și 7 locuri, există și o configurație cu 6 locuri, cu aspect 2 + 2 + 2. Cu un design impunător și materiale de calitate superioară în interior, Volvo XC90 este opțiunea perfectă pentru cei care își permit achiziția. Toate versiunile au transmisie automată și tracțiune integrală. În ceea ce privește mecanica, există trei opțiuni disponibile: un diesel cu microhidratare (B5), benzină cu patru cilindri și 250 CP (T5) și un hibrid cu plug-in de 392 CP (T8 Twin Engine) care are eticheta Zero Emissions de la DGT.

Acum că ați aflat care sunt 5 dintre cele mai bune SUV-uri cu 7 locuri, vă recomandăm să vizitați parcul auto online al Auto Rulate București, deoarece aici veți găsi mașini pentru bugetul oricui. Din parcul nostru aveți posibilitatea să vă alegeți din gama mare de mașini rulate, mașina care credeți că vi se potrivește, la un preț execepțional.

Dacă nu ați găsit modelul dorit în parcul nostru, nu vă faceți probleme. Vi-l aducem pe comandă. Ne străduim să îndeplinem toate cerințele clienților noștri și să le oferim doar mașini de calitate, cu km garantați 100%, revizie la livrare, service personal și post vânzare etc. Contactați-ne, căci nu veți regreta!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne