Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

5 dintre cele mai bune modele de mașini 4×4Deși credem că proliferarea SUV-urilor pe piață ar fi putut deschide gama de modele de teren, mai degrabă se întâmplă contrariul. În prezent, cine caută un adevărat 4×4 ar trebui să-și concentreze atenția către modelele pick-up, veți vedea de ce.

Spre deosebire de ceea ce am putea crede, faptul că SUV-urile sunt la modă nu numai că nu a ajutat la creșterea numărului modelelor de teren din care să alegem un adevărat 4 × 4, ci l-a redus. Treptat, moda SUV-ului a schimbat ceea ce știam despre mașinile de teren, încât cei care au într-adevăr nevoie de un 4 × 4 – fie pentru petrecere a timpului liber, fie pentru muncă – nu prea au la ce se uita astăzi.

Odată cu dispariția Land Rover Defender și cu Clasa G Mercedes mai preocupată de lux și mecanică, este destul de dificil pentru cei care își doresc o mașină cu care să poată circula pe teren neasfaltat să găsească una. Alternativele sunt practic 2, cu excepția cazului în care cineva îndrăznește să intre în posesia unor minuni precum ATV-ul Sherp fabricat în Rusia.

Iată, așadar, candidații noștri pentru primele 5 dintre cele mai bune modele 4 × 4 autentice în ordine alfabetică.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler este singurul care menține ambele axe rigide și a supraviețuit aproape așa cum a fost conceput inițial în urmă cu șaptezeci de ani. De-a lungul timpului echipamentul său a fost îmbunătățit și, deși designul său rămâne spartan, este o mașină scumpă. Suspensiile pe distanțe lungi, anvelopele cu profil înalt și sistemul de tracțiune integrală cu cutie de transfer și reductor îl fac să își mențină caracteristicile autentice 4 × 4. Calitățile sale pe drum de țară nu ies în evidență și pe asfalt, unde nici stabilitatea sa, nici confortul, nici consumul său nu se ridică la nivelul cu rivalii săi.

Mitsubishi L200

Mitsubishi L200 este un pick-up, dar oferă un nivel bun de confort în interior și, datorită posibilității de încărcare a spațiului său destinat mărfii, puteți lăsa bagajele în portbagaj în siguranță. Motorul său puternic și robust, șasiul cu lonjeroane, suspensiile bune și experiența Mitsubishi în lumea 4 × 4 sunt o garanție a succesului în afara asfaltului. Pe drum merge mai bine decât ne poate face să credem aspectul său rustic.

Mitsubishi Montero

Împreună cu Wrangler și Land Cruiser, Mitsubishi Montero este singura mașină de teren care poate fi considerată cu adevărat un 4 × 4. Datorită suspensiilor sale independente, este cea care oferă un comportament mai bun pe drum și confort pasagerilor săi. Caroseria sa autoportantă este, de asemenea, o garanție a siguranței în caz de accident. Este adevărat că aceste două ultime caracteristici reprezintă limitări în domeniu, dar în cazul modelului Mitsubishi au fost conștienți de asta și l-au dotat cu sisteme care să nu se oprească în zonele dificile, în ciuda supensiei pe distanțe scurte (cu unul dintre controalele de tracțiune cele mai efeciente de pe piață). În plus, șasiul său este robust și rezistă eforturilor, în ciuda faptului că este autoportant. Dacă pe lângă utilizarea intensivă pe drum de țară, veți circula pe șosea cu ea, aceasta este una dintre cele mai bune alternative.

Toyota Hilux

Puține mașini au nevoie de puțină prezentare ca miticul Hilux. Nu există niciun raportaj despre natură sau știri în cel mai inospitalier loc în care unul dintre aceste modele pick-up să nu apară. Mecanica sa este rezistentă, iar sistemul său total de tracțiune și suspensiile pe distanțe lungi garantează o performanță bună în afara carosabilului. Un lucru negativ îl constituie confortul tău pe drum: din nou este un model incomod în afara mediului său, deși în cazul ultimei generații s-a îmbunătățit foarte mult grija pentru pasageri.

Toyota Land Cruiser

Land Cruiser a început ca o copie a Jeep-ului și a Land Rover-ului și le-a depășit în cele din urmă în toate privințele. Este fiabil și eficient în afara carosabilului, puține mașini sunt. Cei pasionați de 4×4 aleg acest model datorită modificărilor extreme și reușesc să îl transforme într-o adevărată mașină, capabilă să își croiască drum oriunde.

Vă doriți un 4×4? Îl găsiți în parcul auto al Auto Rulate București. Odată intrați în parcul nostru online, veți avea șansa să vă alegeți din gama mare de mașini rulate, mașina 4×4 potrivită pentru voi. Spor la cumpărături vă dorim!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne