Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

4 dintre cele mai bune mașini cu două uși fabricate vreodatăDacă sunteți interesați de achiziționarea unor mașini cu 2 uși, vreți să vă asigurați că vă veți cheltui banii pe o mașină de calitate. De-a lungul anilor, au fost produse o mulțime de mașini de proastă calitate și sigur nu vreți să intrați în posesia uneia. Acesta este motivul pentru care ne-am propus să vă prezentăm 4 dintre cele mai bune mașini cu 2 uși  fabricate vreodată.

Mașinile cu două uși sunt adesea denumite coupe. Pot fi și mașini sport, dar nu întotdeauna. În plus, mașinile cu 2 uși sunt adesea decapotabile. Dacă vă întrebați dacă mașinile cu două uși, decapotabile sunt mai scumpe de asigurat, de cele mai multe ori răspunsul este da. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea mașinilor de genul acesta sunt considerate  mașini cu care se pot produce mai des accidente. Dacă doriți să achiziționați un vehicul rulat cu două uși, decapotabil trebuie să luați în considerare acest lucru. Multe persoane nu își pregătesc un buget pentru costurile extra legate de asigurare. Iată ce v-ați putea cumpăra.

Aston Martin V12 Vantage 2015

Acest Aston Martin oferă echilibrul perfect între control și putere, ceea ce o face una dintre cele mai bune mașini cu 2 uși. De fapt, mulți oameni o consideră cel mai bun model Aston construit vreodată. Cu puternicul său motor V12 de 5,9 litri, ai crede că nu va fi loc pentru nimic altceva sub capotă. Veți ști că este o bestie doar ascultându-i zgomotul sexy.

În ceea ce privește călătoria, nu puteți cere mai mult decât asta. Acest cuplu oferă o manevrabilitate superioară și o direcție inteligentă. În interiorul habitaclului are loc magia. Suprafețele decupate sunt din piele cusută excelent, în timp ce aluminiul acoperă bordul, iar Kevlar acoperă scaunele. Desigur, această frumusețe nu este ieftină, dar este una care merită banii, dacă vă permiteți.  Bineînțeles, puteți economisi ceva bani cu un motor V8, dar veți renunța la 563 cai putere pentru 430.

Audi TT 2000

Audi TT a debutat la sfârșitul anului 1998 și au existat unele probleme semnificative cu designul original. După numeroase accidente de mare viteză, Audi a lucrat la îmbunătățirea manevrării cu Electronic Stability Program (ESP). De asemenea, a adăugat Anti-Slip Regulation (ASR) plus un spoiler spate și un sistem de suspensie modificat.

Rezultatul acestei munci grele a fost uimitor. În anul 2000, a fost nominalizat la Premiul „North American Car of the Year”. Dacă acest lucru nu a fost suficient, a fost pe lista Car and Driver Ten Best List în anul 2000 și în 2001. Cel mai bun lucru despre cumpărarea acestei mașini rulate îl constituie faptul că este una dintre cele mai bune mașini cu 2 uși.

Bentley Continental GT 2005

Acest coupe exclusivist și elegant are tot luxul și puterea pe care v-ați dori-o. Interiorul este construit doar din materiale de înaltă calitate și oferă unele echipamente de înaltă tehnologie. Acest coupe de lux nu este doar una dintre cele mai bune  mașini cu 2 uși, ci este dotată și cu tracțiune integrală, care inspiră încredere. Cu motorul său W12 cu două turbocompresoare de 6,0 litri, vă puteți aștepta la 552 de cai putere. Chiar dacă aceasta este o mașină de peste zece ani în urmă, totuși produce mai multă putere decât majoritatea mașinilor noi de astăzi.

Dezavantajul acestei mașini este că, deși este o mașină cu patru locuri, ne cam îndoim că așa este. Sigur, încap, dacă trebuie, dar majoritatea adulților nu se vor simți confortabil pe bancheta din spate. În plus, nu veți găsi una cu transmisie manuală, așa că va trebui să renunțați la ceva.

Honda S2000 Roadster 2000

Acest roadster unic este elegant, modern și distractiv de condus. Acesta este motivul pentru care merită să fie pe lista noastră cu cele mai bune mașini cu 2 uși. Nu puteți aprecia pe deplin cum se simte o persoană într-o astfel de mașină, până nu vă urcați la volanul ei. Dispune de un motor cu 4 cilindri de 2,0 litri, care produce 240 de cai putere.

Când combinați această putere cu manevrarea sa activă, partea superioară retractabilă și stilul conservator, veți primi un pachet complet. S200 va fi întotdeauna modelul favorit și va deveni un clasic. Acesta este motivul pentru care pasionații de mașini și-ar dori o astfel de mașină.

Dacă pentru voi astfel de mașini reprezintă doar un vis frumos, noi, cei de la Auto Rulate București, vă oferim șansa de a vă achiziționa o mașină potrivită pentru bugetul vostru. Pentru asta, tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați în parcul nostru auto online și să vă achiziționați din gama variată de mașini rulate, mașina cea mai potrivită pentru bugetul familiei voastre.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne