Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

3 Suv–uri second hand de talie medie care merită cumpărateFebra SUV-ului nu se oprește și una dintre opțiunile care s-au dezvoltat cel mai mult în ultima vreme este cea a SUV-urilor medii. Sunt SUV-uri potrivite pentru familie, care oferă un spațiu interior optim și o capacitate de transport destul de bună.

Acest segment al SUV-urilor mari a început să fie explorat de mărcile de lux, dar puțin câte puțin și celelalte mărci încep să aibă modele de acest tip în gamele lor, după ce au văzut că sedan-urile și minivan-urile lor nu au mai fost la fel de bine primite ca înainte.

Cele mai bune SUV-uri second-hand

Modelele pe care vi le prezentăm au evoluat sau au fost înlocuite de o nouă generație a aceluiași model.

Audi Q5 (2012-2016)

Liderul de piață premium, după lansare, se remarcă datorită interiorului realizat cu mare atenție la detalii. A ajuns pe piață în 2009, deși trei ani mai târziu mașina a avut parte de multe îmbunătățiri. Cele mai multe modificări s-au bazat pe îmbunătățiri mecanice (care au îmbunătățit consumul gamei sale de motoare), deși a avut parte și de unele inovații exterioare și la bord. Posibilitățile sale în ceea ce privește dotările sunt aproape nesfârșite, deși în 2014 au apărut noi serii speciale ale Audi Q5, foarte competitive în ceea ce privește prețul.

Ca toate modelele Audi, este o mașină confortabilă care transmite siguranță în timpul conducerii, deci este relativ ușor de prins viteză. Este mai înaltă decât o berlină, dar nu este una dintre acele mașini care se balansează excesiv atunci când se fac viraje.

Pe asfalt se poate circula foarte confortabil în acest model, deși este astfel fabricat încât să se poată circula bine și în afara carosabilului.

Dispune de sistem de tracțiune integrală quattro, un program de control al tracțiunii și stabilității diferite și o funcție de control automat al vitezei la coborâre. Există 20 cm de gardă la sol, un lucru destul de bun.

Gama de motoare include patru motoare pe benzină (180 – 245 CP) și trei diesel, 143 CP și tracțiune cu roți din față (versiunea de acces) la 239 CP. Versiunile S merită o mențiune specială. Mai întâi a venit Audi SQ5 TDI (un adevărat SUV GTI, care a avut o ediție limitată foarte limitată, modelul SQ5 TDI Exclusive), iar mai târziu modelul pe benzină, SQ5, cu 354 CP. O opțiune foarte interesantă pentru cei care circulă mult în mediul urban poate fi Audi Q5 Hybrid, hibridul cu 245 CP.

BMW X3 (2014-2018)

În iunie 2014, un nou BMW X3 a ajuns la dealeri. Nivelul său bun de vânzări pe piața mondială a făcut dus la îmbunătățirea sa, mai ales în ceea ce privește confortul și funcționalitatea.

Noul model a lansat o nouă imagine adaptată designului modelului BMW X5 2013. Avea câteva dotări noi și motoare revizuite, cu mai multă putere în cazul versiunile diesel X3 sDrive 18d (acum cu 150 CP) și X3 sDrive20d (cu 190 CP).

Restul intervalului a rămas neschimbat, cu două variante sDrive cu tracțiune cu o singură axă și xDrive cu tracțiune integrală. Gama de motoare are trei motoare pe benzină (de la 190 la 306 CP) și patru diesel (de la 150 la 313 CP).

Există trei variante de BMW X3: standard, X Line și Pack M (ultimele două au un cost suplimentar important, dar îmbunătățesc foarte mult aspectul acestui SUV). Toate BMW X3 la varianta standard dispun de multe elemente tehnologice și de confort, deși dotările acestuia cresc prețul său final destul de mult.

BMW X4 (2014-2018)

Acesta oferă mai mult dinamism decât X3 din care derivă. Copie caracteristicile modelului BMW X6, cum ar fi intrările mari de aer în extremele laterale, iar pe spate niște lumini LED cu design exclusiv în formă de L.

În interior, scaunul șoferului este mai mic decât într-un X3 și există mult spațiu. Ca și la restul gamei BMW, aspectul este sobru, dar elegant și de înaltă calitate. Singurul handicap sunt scaunele din spate. Pe măsură ce plafonul creează acea linie de coupé, înălțimea este puțin nepotrivită pentru cei care măsoară mai mult de 1,80 metri. Portbagajul său are mai puțin spațiu (50 litri) în comparație cu BMW X3, dar are forme foarte regulate, astfel încât să se poată profita la maximum de spațiu.

Gama inițială în ceea ce privește partea mecanică avea șase motoare, trei pe benzină și trei diesel, cu puteri cuprinse între 184 și 313 CP, toate respectând reglementările privind emisiile Euro6. La început a existat pe piață doar cu tracțiune integrală.

Ce spuneți, vă atrage ideea achiziționării unui Suv? Dacă da, trebuie să aflați că Auto Rulate București pune la dispoziția voastră o gamă variată de mașini rulate. Nu trebuie decât să ne contactați pentru a vă oferi detalii despre cum puteți intra în posesia mașinii dorite.

În plus, colaborând cu noi veți avea parte de câteva avantaje excepționale, căci ne dorim să achiziționați o mașină pe care să folosiți o perioadă lungă de timp fără a întâmpina vreo problemă.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne