Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

2 tipuri de minivan-uri mici second hand pe care le poți cumpăraMinivan-urilor mici sunt o alternativă bună pentru  deplasarea prin mediile urbane și pentru excursii scurte.

Acest tip de mașini oferă, într-un spațiu foarte concentrat dacă ținem cont de lungimile lor, un habitaclu spațios și, în multe cazuri, modular, cu mai multe locuri pentru pasageri sau pentru portbagaj, în funcție de nevoile fiecărui moment.

Este evident că există oameni care au nevoie de o astfel de mașină, așa că multe dintre SUV-urile mici dispun de o caroserie mai modernă și „aventuroasă”.  Cu câțiva ani în urmă erau destul de populare. În prezent, puteți găsi multe opțiuni pe piața second-hand.

Caroseriile au o înălțime mai mare decât cele ale utilitarelor pe care se bazează obicei. Datorită acestui fapt, scaunele sunt mai înalte, ceea ce facilitează intrarea și ieșirea din mașină, pe lângă posibilitatea de vedea mai bine drumul. De asemenea, copiii pot fi așezați cu mai mare ușurință în scaunele de mașină, iar unele modele au uși diferite decât cele convenționale, pentru un confort și mai mare în acest sens.

Da, aproape toate aceste caracteristici le au și SUV-urile. Dar minivan-urile mici sunt mai ieftine de întreținut, deoarece acestea cântăresc mai puțin ( consumul fiind astfel mai mic). În plus, și costul schimbării anvelopelor va fi mai mic. De obicei, se cumpăra cele cu motoare diesel. Nu pentru că cei care le cumpăra vor să călătorească mulți kilometri …, ci mai degrabă datorită tendinței de moment a pieței.

Citroën C3 Picasso (2013-2017)

La începutul anului 2013, a ajuns la dealeri Citroën C3 Picasso 2013, prezentat la Salonul Auto de la Paris în 2012. A fost vorba de o restilizare a C3 Picasso 2009, o mașină care s-a vândut foarte bine în Europa. Actualizarea dorea să mențină acel nivel de vânzări.

În ceea ce privește modelul anterior, au fost schimbări în partea din față a mașinii, unde acum există lumini de zi cu LED-uri și o bara de protecție mai bine conturată. De asemenea, s-au îmbunătățit finisajele interioare și au apărut o mulțime de dotări opționale, printre care evidențiem acoperișul său din sticlă panoramică, cu  suprafața vitrată care ajunge până la 4,52 metri pătrați.

A combinat bine habitaclul mare și funcțional, cu confortul suspensiei și un preț agresiv. Bancheta din spate poate fi deplasată de-a lungul pentru a mări portbagajul până la 500 de litri, deși în acest fel scaunele din spate nu sunt foarte utile.

Consumul și emisiile motoarelor pe care le-a avut deja generația anterioară au fost îmbunătățite. Gama este alcătuită din două versiuni de benzină VTi de 95 și 120 CP și două diesel HDi de 92 și 114 CP, asociate cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte (dieselul de putere mai mare are o șase viteze). Acest tip de mașină poate fi ales și cu o transmisie automată pilotată.

Fiat 500L (2012-2017)

Liderul absolut al segmentului de la lansarea sa în 2012, dispune de un habitaclu mult îmbunătățit față de Fiat 500. Totodată, are o vizibilitate foarte bună, iar poziția de conducere este confortabilă.

În interior, pot călători confortabil patru adulți. Spătarul scaunelor din spate se poate înclina și bancheta se mișcă pentru a câștiga spațiu în portbagaj (cu prețul pierderii spațiului pentru picioare pentru ocupanți).

După creșterea gamei de motoare,au apărut două versiuni ale acestui model, cu un motor pe benzină (1,4 de 95 CP și 0,9 TwinAir de 105 CP) și trei diesel (1,3 MultJjet II de 85 CP, 1,6 MultiJet II de 105 CP și 1,6 MultiJet II de 120 CP). Acestea sunt asociate cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte, cu excepția motorului diesel mai puțin puternic, care are o cutie de viteze în cinci trepte… sau transmisie automată).

Dotările de bază a fost completate (cu un ecran tactil de cinci inch, care face parte din sistemul multimedia), iar interiorul poate fi personalizat foarte mult. În cadrul secțiunii opționale, se evidențiază sistemul care atenuează coliziunile la viteză mică. Ați putea alege varianta cu șapte locuri, Fiat 500L Living, care face parte deja dintre minivan-urile compacte, fie pe cea cu aspect de SUV, Fiat 500L Trekking.

Decizia vă aparține. Dacă nu vă plac cele două tipuri de minivan-uri prezentate, Auto Rulate București vă pune la dispoziție în parcul său auto online, o gamă variată de mașini rulate, de înaltă calitate, la un preț excepțional.

De îndată ce ne veți contacta vă vom oferi sfaturi și detalii despre cum puteți intra în posesia mașinii pe care v-o doriți.

 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne