Rate fară dobândă

Începând cu data de 16.07.2018, Auto Rulate București lansează cel mai nou și avantajos produs de creditare de pe piața dealerilor auto din România. Acest produs vine în întâmpinarea clienților care întotdeauna și-au dorit achiziționarea unui autoturism fără plata unei dobânzi la cumpărarea prin credit auto.

Creditul auto fără dobândă se adresează în special clienților care au un istoric de creditare pozitiv, celor care nu au fost  raportați la biroul de credit și celor care se încadrează cu salariul în marja gradului de îndatorare de maxim 65% din acesta. Perioada de creditare pentru acest credit variază între minim 6 luni și maxim 24.

0 la suta dobanda

0% dobândă la creditul auto!

Fiind un credit cu dobândă zero, formula de calcul este foarte simplă. Spre exemplu, pentru un credit cu o valoare de 6.000 euro rata lunară este de 250 de euro (6000 : 24 = 250/lunar). Sperăm că acest produs de creditare  să sastisfacă toți clienții noștri care întotdeauna și-au dorit achiziționarea unui autoturism în rate fără plata unei dobânzi suplimentare.

=> Vezi aici ofera completă cu mașinile disponbile <=

Pentru aprobarea creditului procedura este foarte simplă. Clientul trebuie să completeze doar un Acord de verificare ANAF ( pentru confirmarea salariului net), cât și un acord de verificare la Biroul de credit (pentru verificarea istoricului său de creditare). Aceste formulare pot fi trimise ulterior, atât pe adresa noastră de email, cât și pe WhatsApp la numărul de telefon: 0749.91.16.66 împreună cu o copie de buletin.

Absolut toate celelalte facilități oferite de firma noastră, cum ar fi: garanție până la 12 luni, garanție pt. autenicitatea kilometrajului, revizia gratuită la livrarea mașinii, se aplică și pentru acest tip de creditare.

Pentru. mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la unul dintre numerele noastre de contact: 031.069.90.81 sau 0749.91.16.66 (și pentru WhatsApp).

=> Vezi aici ofera completă cu mașinile disponbile <=

Vă mulțumim!